Search icon
Tilbage til forsiden
Ydelse

Involvering

Borgerdialog / Forstå brugeren / Brugerrejser
Ydelse

Borgerdialog

Vi involverer og engagerer borgere og interessenter i strategiarbejde, visioner og konkrete projekter. Vi gør det med blik for den samlede proces, det politiske system og målgruppens karakteristika. Og vi skræddersyr forløbet med konkrete aktiviteter, som matcher de aktører, der inviteres til at være med.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Borgermøder
 • Events og debatarrangementer
 • Spørgeskemaundersøgelser
 • Vox-pops
 • Afrapportering
Ydelse

Forstå brugeren

Vores mange antropologer kan hjælpe med at få frembragt vigtig viden om jeres nuværende eller ønskede brugergrupper. Hvem er de, hvad er deres behov og præferencer, og hvad ønsker de af jer? Viden om brugeren er afgørende for udvikling af steder.

Vi kan bl.a. hjælpe med

 • Fokusgruppeinterviews
 • Feltstudier
 • Observationsstudier
 • Afrapportering
Ydelse

Brugerrejser

Skal du udvikle et byrum, et museum eller et helt tredje sted, er det vigtigt at forstå, hvordan stedets nuværende og kommende brugergrupper skal anvende det. Ved at indarbejde brugerperspektivet i f.eks. dit byggeprogram, er du med til at sikre, at dit projekt bliver tænkt rigtigt for alle fra start.

Vi kan hjælpe med

 • Brugerrejser, herunder analyser af brugerbehov og flows
 • Oversættelse af brugerbehov til konkrete krav og funktioner på stedet
 • Kvalificering af byggeprogrammet ifht. brugerperspektivet

Vil du vide mere. Kontakt vores antropologer.

Portræt af Caroline Lørup, seniorrådgiver i BARK
Caroline Lørup
Antropolog og seniorrådgiver (Barselsorlov)

+45 2889 1707
caroline@b-a-r-k.dk

Caroline har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med brugerundersøgelser og brugerinddragelse  – gennem årene med et stigende fokus på udviklingen af museer, besøgscentre og teatre. Caroline har bl.a. drevet store udviklings-, formidlings- og udstillingsprojekter for bl.a. Folketinget, Realdania og Det Kongelige Teater.

Susanne Abildgaard Rud
Antropolog og seniorrådgiver

+45 2091 7112
susanne@b-a-r-k.dk

Susanne er antropolog med stærk forståelse for mennesker og metoder til analyse, evaluering og inddragelse. Hun står samtidig i spidsen for det sekretariat, der udvikler og driver ‘Underværker’ – Realdanias mangeårige indsats, der involverer ildsjæle i at skabe fælleskaber og mødesteder gennem det byggede miljø.

Marie Louise Hartvig Widding, seniorrådgiver i BARK
Marie Louise Hartvig Widding
Sociolog og seniorrådgiver

+45 4083 3506
marielouise@b-a-r-k.dk

Marie Louise har i de seneste 20 år specialiseret sig politik- og strategiudvikling med særligt fokus på levedygtige landdistrikter, provinsbyer og fællesskaber i boligområder såvel som byer. Hun er skarp til involvering, organisering og facilitering med stor forståelse for både det politiske system og den lokale ildsjæl og forening.

Anne-Mette Hjøllund er arkitekt og rådgiver i BARK
Anne-Mette Hjøllund
Arkitekt og seniorrådgiver

+45 2093 5053
anne-mette@b-a-r-k.dk

Anne-Mette har mange års erfaring med byfornyelse, borgerinddragelse og udvikling af vores bygningskultur. Hun udvikler desuden faglige events og netværksarrangementer, der bygger bro mellem branchens aktører og geografier.