Tilbage til projektoversigt
Dronefoto af Ydre nordhavn

Naturpark Nordhavn – inddragelse af københavnerne

Naturpark Nordhavn skal være Københavnernes nye park i Ydre Nordhavn. BARK rådgivning er hyret ind af Københavns Kommune og By & Havn til at stå for inddragelsesprocessen og oversætte københavnernes input til et visionsoplæg for Naturparken.

Naturpark Nordhavn skal være Københavnernes nye park på 28 ha i Ydre Nordhavn. Det er den første og størst anlagte park i hovedstaden siden Amager Strandpark og det er derfor afgørende, at udviklingen af den nye naturpark forankres bredt hos Københavnerne. BARK rådgivning er hyret ind af Københavns Kommune og By & Havn til at stå for inddragelsesprocessen og oversætte københavnernes input til et visionsoplæg for Naturparken, der skal afleveres til Borgerrepræsentationen.

Formålet med inddragelsesprocessen er at skabe rammerne om en konstruktiv, lyttende og anerkendende dialog om de mange nye muligheder, som Naturpark Nordhavn fører med sig. Der er fokus både på Københavnerne bredt set, kerneinteressenter, politikerne og de københavnere, som normalt kan være svære at få i tale – f.eks. de unge og det uorganiserede foreningsliv.

BARK rådgivning gennemfører i processen både kvantitative undersøgelser, feltarbejde, interviews med kerneinteressenter og politikere, digital inddragelse og et stort samlende borgerevent på arealet i Nordhavnen.

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Proces og involvering

Kunde Københavns Kommune og By&Havn

Projektperiode 2021

Kontakt Caroline Lørup
Antropolog og seniorrådgiver
caroline@b-a-r-k.dk
+45 2889 1707

Læs mere om
Proces og involvering