Search icon
Tilbage til projektoversigt

Naturpark Nordhavn – inddragelse af københavnerne

Naturpark Nordhavn skal være Københavnernes nye park i Ydre Nordhavn. BARK Rådgivning har rådgivet Københavns Kommune og By & Havn i forbindelse med borgerinddragelsen og oversættelsen af københavnernes input til et visionsoplæg for Naturparken.

Naturpark Nordhavn skal være Københavnernes nye park på 28 ha i Ydre Nordhavn. Det er den første og størst anlagte park i hovedstaden siden Amager Strandpark og det er derfor afgørende, at udviklingen af den nye naturpark forankres bredt hos Københavnerne. BARK rådgivning har rådgivet Københavns Kommune og By & Havn i forbindelse med inddragelsesprocessen. Vi har også oversat københavnernes input til et visionsoplæg for Naturparken, der er afleveret til Borgerrepræsentationen.

Konkrete ydelser i projektet var bl.a.:

  • Feltstudier og interviews
  • Borgermøder og -vandring på arealet i Nordhavnen
  • Digital inddragelse
  • Involvering af kerneinteressenter og lokaludvalg
  • Kernefortælling og visionsoplæg

Formålet med inddragelsesprocessen har været at skabe en konstruktiv, lyttende og anerkendende dialog om de mange nye muligheder, som Naturpark Nordhavn fører med sig. Der har været fokus både på Københavnerne bredt set, kerneinteressenter, politikerne og de københavnere, som normalt kan være svære at få i tale – f.eks. de unge og det uorganiserede foreningsliv.

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Involvering

Kunde Københavns Kommune og By & Havn

Projektperiode 2021

Kontakt Caroline Lørup
Antropolog og seniorrådgiver (Barselsorlov)
caroline@b-a-r-k.dk
+45 2889 1707

Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver
anna@b-a-r-k.dk
+45 2969 5248

Læs mere om
Involvering