Tilbage til forsiden

Holdet bag

BARK RÅDGIVNING

Skoubogade 1, 2
1158 København K
(+45) 33 33 99 10
info@b-a-r-k.dk

I BARK er vi indimellem på udkig efter nye, dygtige kollegaer. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på job@b-a-r-k.dk

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse, strategi og forretningsudvikling, salg og økonomi. Hun er desuden strategisk rådgiver på en række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter.

Sara Line Bohn

Ud over sin rolle som vicedirektør i BARK står Kirstine i spidsen for en række komplekse analyse- og udviklingsprojekter. Med afsæt i det enkelte steds særlige problemstillinger og potentialer skaber hun holdbare og forankrede strategier og planer, som lever længe efter, projekterne er slut.

Kirstine Cool

Ejgild er revisor med en baggrund i national og international handel og revision. Ejgild har ansvar for virksomhedens regnskab og er sparringspartner og controller på projekter og kampagner.

Ejgild B. Larsen

Ida arbejder med projektudvikling i det byggede miljø. Hun har speciale i markeds-og foranalyser for museer, besøgscentre og fredede bygninger med særligt fokus på koncept- og forretningsudvikling og formidling. Ida arbejder især med, hvordan kulturliv og attraktioner kan bruges strategisk i forhold til at løfte destinationer, byområder og lokalsamfund – altid med øje for udvikling af leve- og bæredygtige projekter. 

 

Ida Christoffersen

Anne-Mette Hjøllund er arkitekt og rådgiver i BARK

Anne-Mette er arkitekt med solid erfaring i strategisk rådgivning og projektudvikling. Hun har arbejdet indgående med både kortlægning, foranalyser og udviklingsplaner for kulturlandskaber og med klimatilpasning og programmering af inkluderende byrum. Hos BARK trækker Anne-Mette også på sit solide kendskab til facilitering af komplekse processer med mange interessenter.

Anne-Mette Hjøllund

Anne Sofie læser sociologi på Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig i krydsfeltet mellem menneske, samfund og sted. Hos BARK arbejder hun blandt andet med research, analyse, idé- og konceptudvikling.

Anne Sofie Hornemann

Caroline er antropolog og rådgiver med fokus på kulturbyggeri – herunder visionsprocesser, projektkvalificering og projektrealisering i eksisterende eller nye rammer.

Caroline Lørup

Dennis er praktikant og læser landskabsarkitektur på Københavns Universitet. Hos BARK arbejder han især med kampagner, research, analyse, idé- og konceptudvikling og grafisk opsætning.

Dennis Hjortshøj

Frida er antropolog. Hos BARK arbejder hun blandt andet med research, analyse, idé- og konceptudvikling samt gennemførelse af kampagner.

Frida Gammelgaard

Julie er bachelor i etnologi og læser nu en kandidat i anvendt kulturanalyse på Københavns Universitet. Hos BARK arbejder hun blandt andet med research, analyse samt idé- og konceptudvikling.

Julie Enevoldsen

Kira er arkitekt og byplanlægger og har solid erfaring med strategisk byplanlægning. Udviklingsplaner, bypolitik, bymidter, byomdannelsesprojekter, helhedsplaner og lokalplanlægning hører til Kiras kernekompetencer.

Kira Maria Svankjær

Kristian studerer Landskabsarkitektur og Bydesign på Københavns Universitet. Hos BARK arbejder han især med research, analyse, idé- og konceptudvikling og grafisk opsætning.

Kristian Langæble Pedersen

Martin er uddannet i Urban studies fra Malmø Universitet. Hos BARK arbejder han især med markedsanalyser samt idé- og konceptudvikling.

Martin Bonde-Hansen

Niels studerer Human Security på Aarhus Universitet og har en bachelor i russisk. Han arbejder især med analyse, interviews og deltagerobservation og har en stor interesse i udvikling af byliv, udsatte boligområder og landdistrikter.

Niels Duus

Mette studerer Landskabsarkitektur og Bydesign på Københavns Universitet. Hos BARK arbejder hun især med research, analyse, idé- og konceptudvikling og grafisk opsætning.

Mette Levring

Sarah er praktikant og læser antropologi på Københavns Universitet. Hos BARK arbejder hun især med research, analyse og idé- og konceptudvikling.

Sarah Degele

Susanne er antropolog og ved, hvad der driver ildsjæle, fællesskaber og tilhørsforhold. Hos BARK arbejder Susanne bl.a. med kvalitative analyser, kampagner og kommunikation. I sit arbejde anvender hun metoder inden for etnografi, designtænkning og brugerinddragelse.

Susanne Abildgaard Rud

Else er selvstændig kommunikationsdesigner og BARKs faste samarbejdspartner. Else arbejder med grafiske opgaver og strategisk kommunikation.

Else Hvid

Kommunikationsdesigner og fast samarbejdspartner
(+45) 2293 6166
eh@lebureau.dk