Search icon
Tilbage til projektoversigt

Kampagnesekretariat for Stedet Tæller

Realdanias kampagne Stedet Tæller har kastet lys over yderområdernes særlige potentialer. Formålet er at vise nye veje til en positiv udvikling af områderne uden for de største byer i Danmark. BARK er sekretariat.

Når Stedet Tæller

Udstrakte landskaber og kyst. Velbevarede kulturmiljøer, lokale erhvervstraditioner og fællesskab. Ro og plads. Siden 2011 har Realdanias kampagne, Stedet Tæller, kastet lyst over yderområdernes potentialer. Formålet er at vise nye veje til, hvordan man kan øge livskvaliteten i yderområderne og sætte gang i en bæredygtig udvikling.

I alt er 36 fysiske projekter gennemført, som hver på deres måde aktiverer lokale potentialer og bygger videre på kommunale udviklingsstrategier og -planer.

Projekterne er vidt forskellige, men fælles er, at de har skabt en synlig og mærkbar effekt i form af fx stærkere naturoplevelser, flere besøgende, længere turistsæon, skønnere kystbyer og øget lokal stolthed.

BARK er sekretariat

BARK har udviklet og driver kampagnen og står for den daglige projektledelse og kommunikation. Hertil har vi gennemført en række analyser, tre ansøgningsrunder, udviklingsforløb for kampagnens projekter samt en vandreudstilling.

Læs mere om Stedet Tæller

Foto: Lars Engelgaar/Realdania
Foto, nederst: Bjørn Pierri Enevoldsen/Realdania

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Proces og partnerskaber

Kunde Realdania

Projektperiode 2011-2018

Kontakt Kira Maria Svankjær
Arkitekt og seniorrådgiver
kira@b-a-r-k.dk
+45 2231 5973

Læs mere om
Proces og partnerskaber