Search icon
Tilbage til projektoversigt

Sekretariat – Byernes stigende havvand

Havene stiger, og i fremtiden kan vi forvente flere og mere voldsomme stormfloder. Det vil medføre oversvømmelser og en større regning at betale for borgere og kommuner. Så hvordan kan vi beskytte byerne og samtidig udvikle attraktive, bæredygtige byrum? BARK er sekretariat for partnerskabet Byerne og det stigende havvand.

Et partnerskab mellem Miljøministeriet og Realdania støtter en række kommuner, som er klar til at udvikle byområder, så de bedre kan modstå det stigende havvand.

Med støtte til op til 20 pilotprojekter i kommunerne skal ‘Byerne og det stigende havvand’ sætte gang i udviklingen af nytænkende og helhedsorienterede løsninger. Målet er at beskytte byerne og samtidig udvikle attraktive og bæredygtige byrum. Og ikke mindst skal partnerskabet give input til udviklingen af statslige rammebetingelser til at håndtere den voksende udfordring.

BARK er sekretariat for partnerskabet. Vi står for den løbende projektledelse, håndtering af de to ansøgningsrunder og for netværk og videndeling.

Foto: Realdania

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Partnerskaber og kampagner
Bystrategi og landdistrikter

Kunde Miljøministeriet og Realdania

Projektperiode 2018-2022

Kontakt Kira Maria Svankjær
Arkitekt og seniorrådgiver
kira@b-a-r-k.dk
+45 2231 5973

Læs mere om
Partnerskaber og kampagner
Læs mere om
Bystrategi og landdistrikter