Search icon
Tilbage til projektoversigt

Kampagnesekretariat for Underværker

Realdanias kampagne Underværker understøtter på de frivillige kræfter i det byggede miljø. BARK er kampagnesekretariat og står bl.a. for den daglige projektledelse, har dialogen med de mange ildsjæleprojekter, afvikler idéværksteder og faciliterer bedømmelsen af nye ansøgninger.

Idérigdommen bobler hos Danmarks ildsjæle

Når den negative udvikling i landsbyen skal vendes, når bygningsarven skal bevares, eller når gaden trænger til nyt liv, er de frivillige kræfter ofte de første til at tage fat i. Men ofte bliver ildsjælenes gode idéer aldrig til virkelighed. Så hvordan kan frivillige ildsjæles arbejde med at sikre rammer for lokale fællesskaber og livskvalitet hjælpes på vej?

Realdanias kampagne Underværker sætter fokus på de frivillige kræfter i det byggede miljø, yder økonomisk støtte til en lang række fysiske projekter og skaber opmærksomhed og debat om ildsjælenes potentialer. BARK er sekretariat.

Kampagne hjælper ildsjæleprojekter videre

BARK udvikler og gennemfører kampagnen for Realdania. Vi står for den daglige projektledelse, har dialogen med de mange ildsjæleprojekter og holder idéværksteder og inspirationsarrangementer. Og vi faciliterer bedømmelse af projekterne og sikrer opmærksomhed om kampagnen gennem sociale medier, i pressen mm.

Læs mere på kampagnens egen hjemmeside

Foto: Anne Prytz Schaldemose og Maria Dønvang

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Proces og partnerskaber

Kunde Realdania

Projektperiode 2014-2020

Kontakt Susanne Abildgaard Rud
Antropolog og seniorrådgiver
susanne@b-a-r-k.dk
+45 2091 7112

Læs mere om
Proces og partnerskaber