Search icon
Tilbage til projektoversigt

Master Class om transformation og restaurering formidler dyb viden til fagfolk

BARK har flere gange udviklet, planlagt og afviklet en række master classes med tidens største arkitekter inden for transformation og restaurering. Det har vi gjort i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Bl.a. i 2017-2019.

Efter 00’ernes byggeboom er raset af, ligger omkring 70 procent af byggebranchens opgaver  primært i arbejdet med at transformere, renovere og udvikle den eksisterende bygningsmasse. Men at dømme ud fra de projekter, der får plads i medierne, er det stadig de byggerier, som opføres på ‘bar mark’, der høster mest prestige og anderkendelse.

For at skabe øget opmærksomhed omkring arbejdet med at udvikle det eksisterende byggeri udviklede, planlagde og afviklede BARK en række master classes med tidens største arkitekter inden for transformation og restaurering. Målet var at inspirere feltet af danske arkitekter til at være ligeså ambitiøse, når de bygger videre i en eksisterende struktur, som hvis de skulle bygge nyt.

Master Class fandt sted fra 2017-2019 i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Følgende arkitekter var på programmet:

Fakta
Sted København

Ydelse Analyser og evalueringer

Kunde Grundejernes Investeringsfond, Dreyers Fond og Statens Kunstfond

Projektperiode 2016 - 2019

Kontakt Ida Christoffersen
Historiker og projektchef
ida@b-a-r-k.dk
+45 2426 4271

Læs mere om
Analyser og evalueringer