Search icon
Tilbage til projektoversigt

Opbygning af viden og netværk for Dansk Kyst- og Naturturisme

Et stærkt netværk mellem otte destinationer har skabt ny viden om destinationsudvikling og give anledning til sparring - til gavn for den enkelte destination og som et mere generelt indspark til udvikling af kyst- og naturturismen i Danmark.

Dansk Kyst- og Naturturisme har udvalgt otte områder, hvor der gennemføres større vækstprojekter. Nu er destinationerne godt i gang med en udvikling, der skal få dem til at stå endnu stærkere i den skærpede konkurrence om kritiske og kvalitetsbevidste forbrugere.

Med projektet er en netværksdannelse mellem destinationerne sat igang, der skal være med til at styrke og løfte projekterne hver især og  bidrage til at udvikle viden, som kan skabe et samlet løft i dansk kystturisme. BARK har gennemført projektet i tre faser med fokus på behovsafdækning, studieture og til slut opsamling og udarbejdelse af inspirationskatalog.

Målet var at skabe ny viden om destinationsudvikling på tværs og give anledning til sparring og erfaringsudveksling projekterne imellem.

Hent erfaringskataloget her

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Involvering

Kunde Dansk Kyst- og Naturturisme

Projektperiode 2018-2019

Kontakt Kira Maria Svankjær
Arkitekt og seniorrådgiver
kira@b-a-r-k.dk
+45 2231 5973

Læs mere om
Involvering