Search icon
Tilbage til oversigt
Event

Arrangementet er afholdt

BARK_TALK 9/10: Børsen – Danmarks største restaureringsopgave

For et halvt år siden brændte Børsen. I anledningen af arkitekturens dag har vi inviteret arkitekt Leif Hansen - manden bag genopbygningen af den ikoniske bygning - til en samtale om det igangværende arbejde, de store dilemmaer og nye muligheder, der er fulgt med branden.

Leif Hansens tegnestue var i gang med at renovere Børsen, da halvdelen af bygningen brændte ned tirsdag den 16. april. I dag, et halvt år senere, står hans tegnestue med en helt anden og endnu større opgave i hænderne: han skal genopbygge dét, der brændte, og genbruge flest mulige af de materialer, der blev reddet ud.

Onsdag den 9. oktober kan I møde manden bag Danmarks største restaureringsopgave hos BARK.

I anledningen af Arkitekturens dag, har vi inviteret Leif Hansen til at dele sin fortælling om dagen, de dilemmaer og muligheder, der er fulgt med branden. Han tager os med bag kulisserne og giver os et indblik i, hvordan tegnestuen og restaureringsarkitekterne går til opgaven med at genopføre den elskede og ikoniske københavnske bygning fra 1600-tallet.

Hør samtidig Leif Hansens bud på, hvad nutidens arkitektur og arkitekter kan lære af Børsen – både bygningen og katastrofen – i en tid, hvor ressourcekrisen og klimaforandringerne byder, at vi skal bygge mindre og genbruge mere.

Arrangementet finder sted

Onsdag den 9. oktober kl. 15-16
i Skoubogade 1, 2. sal, KBH 

Vi byder på et glas vin og vand efter oplægget.
Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig.

Der er begrænset antal pladser, så meld afbud i god tid, hvis du bliver forhindret. På den måde kan en anden få glæde af din plads.

Foto: ’Leif Hansen Arkitekter’

BARK_TALK 9/10_Børsen

51 Deltager
4 tilbage
Registrer her
Portræt af Anna Harpsøe Clausen, seniorrådgiver i BARK rådgivning
Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver

+45 2969 5248
anna@b-a-r-k.dk