Search icon
Tilbage til projektoversigt

Håndbog i projektudvikling

Vi har udviklet, revideret og digitaliseret en håndbog i projektudvikling i samarbejde med Realdania. Bogen formidler projektudviklingens typiske faser let og overskueligt og indeholder samtidig konkrete værktøjer, der gør det lettere at komme fra den gode idé til det færdige projekt.

Overalt i landet udvikles hver dag projekter, der skaber nyt liv, nye mødesteder og lokal udvikling. Idéerne er mange, og lysten til at komme i gang er stor.

Men hvordan undersøger, tester og udvikler man sin idé, så den kan blive til et holdbart og bæredygtigt projekt? Det sætter Realdanias publikation ‘Håndbog i Projektudvikling’ fokus på.

Bogen er udviklet af BARK Rådgivning i tæt samarbejde med Realdania. Den udkom første gang i 2013, men er siden da revideret og genoptryk af flere omgang. Senest har BARK Rådgivning i 2022 hjulpet Realdania med en gennemgående opdatering og digitalisering af håndbogen, dens temaer og redskaber.

Håndbogen ligger dermed nu en 3. udgave og er blevet suppleret med et digitalt univers med viden og redskaber til projektmagere i det byggede miljø. Bogen henvender sig til alle, der arbejder med mindre projekter i det byggede miljø og tilbyder viden og værktøjer til, hvordan man kommer i gang og kvalificerer sin idé, så den kan føres ud i virkeligheden

Opdateringen i 2022 er lavet på baggrund af en forudgående analyse af:

  • Nye relevante tendenser, metoder, digitale værktøjer og samarbejdsformer
  • Projektudvikleres brug af håndbogen, samt ønsker og behov til en revideret version

Både eksperter og projekter er blevet interviewet i processen. Målet har været, at skabe en overskueligt og let anvendelig håndbog som værktøj til projektudvikling fra den gode idé til det endelige projekt.

Fakta

Ydelse Involvering
Faglig formidling, events og netværk

Kunde Realdania

Projektperiode 2022

Kontakt Susanne Abildgaard Rud
Antropolog og seniorrådgiver
susanne@b-a-r-k.dk
+45 2091 7112

Læs mere om
Involvering
Læs mere om
Faglig formidling, events og netværk