Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

12.10.2023

Renoverprisen

De næste tre år skal vi være med til at videreføre og udvikle Renoverprisen som en dybt faglig pris, der er respekteret og kendt bredt i byggebranchen. Det skal vi i et tværfagligt konsortium med ADBC og Primetime og i et tæt samarbejde med Grundejernes Investeringfond og Realdania.

Renoverprisen er en pris, der hvert år hylder Danmarks bedste renoveringsprojekter. Målet er at give renovering den prestige og faglige anerkendelse, disciplinen fortjener.

I 2024-2026 skal vi være med til at drive prisen sammen med ADBC og Primetime i et tværfagligt konsortie for parterne bag: Grundejernes Investeringsfond og Realdania. Vi er et stærkt hold, der til sammen har stor faglig indsigt i det byggede miljø, skaber oplevelser, man husker, og kommunikerer, så prisen kommer ud at leve.

Vi glæder os til at medvirke til at udbygge Renoverprisens position som en dybt faglig pris, der er respekteret og kendt bredt i byggebranchen – og vi ser frem til samarbejdet med Realdania og Grundejernes Investeringsfond, der har arbejdet med prisen og dagsordenen i mere end 10 år.

Portræt af Anna Harpsøe Clausen, seniorrådgiver i BARK rådgivning
Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver

+45 2969 5248
anna@b-a-r-k.dk