Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

18.03.2024

Ny ekspert i kulturbyggeri og kulturturisme starter i BARK

Michael Radmer Johannisson starter som seniorrådgiver i BARK Rådgivning pr. 1. april 2024. Her skal han være med til at udvikle og drive vores rådgivning af kulturinstitutioner og kommuner over hele landet. Michael kommer fra en stilling som chefrådgiver ved Seismonaut.

Michael Radmer Johannisson bliver pr. 1. april en del af BARK Rådgivning. Sammen med bl.a. Ida Christoffersen og Caroline Lørup, kommer Michael til at drive og udvikle vores arbejde med rådgivning af kulturinstitutioner som Nationalmuseet, Folketinget og Den Hirschsprungske Samling. Michael kommer samtidig med et strategisk blik på, hvordan kulturturisme og oplevelsestilbud kan bruges i by- og destinationsudviklingen.

Michael har en solid erfaring med kulturprojekter, kulturbyggerier, kulturturisme og oplevelsessteder. Han har gennem årene løst store og små opgaver for kunder som styrelser, almennyttige fonde, museer, besøgssteder og kommuner i hele landet samt – fra Vadehavscentret og Deep Forest Art Land til Statens Kunstfond, Slots- og Kulturstyrelsen, Viborg Kommune og Wonderful Copenhagen.

Han er særligt specialiseret i forretningsudvikling og markedsanalyse, der afdækker målgrupper, konkurrencesituation og driftsøkonomi samt evaluering og effektvurdering af kulturelle udviklingsprojekter.

I 2023 var Michael desuden medforfatter på bogen ’Fremtidens Museer – Museernes økonomiske og strategiske afsæt for fremtidig udvikling’. Bogen blev skrevet i tæt samarbejde med Peter Thor Andersen, direktør for Øhavsmuseet i Faaborg m.fl.

Michael er cand.soc. i virksomhedsstudier og performance-design, Roskilde Universitet, og kommer senest fra en stilling som chefrådgiver ved Seismonaut, hvor han har været siden 2013.

Vi glæder os til at få Michael med om bordet og ud i projekterne.
Varmt velkommen til Michael.