Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

By og havn i Ebeltoft

By og havn

i Ebeltoft

I hjertet af Mols Bjerge og omgivet af store attraktioner ligger Ebeltoft. En udvikling af Ebeltoft med fokus på at styrke den fysiske, funktionelle og mentale sammenhæng mellem bymidten og havnen kan styrke både turisme, oplevelser og bosætningskvaliteter – både når det gælder Ebeltoft by og destinationen som helhed. Men hvordan indløses dette potentiale bedst?

BARK har udviklet en visions- og helhedsplan for bymidten og havnen. Planen omfatter en prioritering af indsatsområder, udpegning og beskrivelse af projektnedslag samt en række konkrete anbefalinger til den videre udvikling af bymidten.


Sted

Ebeltoft

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Syddjurs Kommune og Realdania

Projektperiode

2014-2015

Kontakt

Kira Maria Svankjær, seniorrådgiver, kira@b-a-r-k.dk, (+45) 22 31 59 73

Kira Maria Svankjær, seniorrådgiver

Kira Maria

Svankjær

Seniorrådgiver, arkitekt

Kira er arkitekt og byplanlægger og har solid erfaring med strategisk byplanlægning fra en række sjællandske kommuner.

Særligt udviklingsplaner, bypolitik, bymidter, byomdannelsesprojekter, helhedsplaner og lokalplanlægning hører til Kiras kernekompetencer.

Mail
Telefon
(+45) 22 31 59 73
LinkedIn