Search icon
Tilbage til projektoversigt

Udviklingsplan for Thyborøn-Thorsminde

En strategisk-fysisk udviklingsplan skaber et stærkt grundlag for bæredygtig og autentisk turisme på et af Vestkystens særlige feriesteder.

Thyborøn og Thorsminde er to af Vestkystens mindre kendte, men meget fine destinationer, som nu skal vise nye veje til bæredygtig og autentisk turisme. De er i dag ikke store turistdestinationer, men er begge udpeget som to af Vestkystens særlige feriesteder og oplever allerede nu en stigning i antallet af besøgende.

Sammen med Lars Bernhard Jørgensen og STED By- og landskabsarkitektur har BARK lavet en strategisk-fysisk udviklingsplan for Thyborøn og Thorsminde. Ved at styrke den basale turismeinfrastruktur, investere i bymiljøet og udbygge med nye overnatnings- og oplevelsestilbud tilbud er der skabt et stærkt og sikkert grundlag for at tiltrække investeringer og sætte yderligere skub på turismeudviklingen.

Team BARK har leveret en samlet kortlægning og analyse, strategi og vision, helhedsgreb og prioriterede indsatsområder. Vi har faciliteret samarbejdet på tværs af aktører, kommunale grænser og oplevelser. Også detailplaner for en række delområder samt prospekter til investordialog indgik som del af den samlede leverance.

Den strategisk-fysiske udviklingsplan lanceres i starten af 2020.

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Holstebro Kommune, Lemvig Kommune, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania

Fakta
Sted Thyborøn-Thorsminde

Ydelse Bystrategi og landdistrikter

Kunde Holstebro Kommune, Lemvig Kommune, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania

Projektperiode 2019-2020

Kontakt Kira Maria Svankjær
Arkitekt og seniorrådgiver
kira@b-a-r-k.dk
+45 2231 5973

Læs mere om
Bystrategi og landdistrikter