Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Thyborøn-Thorsminde

Thyborøn

Thorsminde

Thyborøn og Thorsminde er to af Vestkystens mindre kendte, men meget fine destinationer, som nu skal vise nye veje til bæredygtig og autentisk turisme. De er i dag ikke store turistdestinationer, men er begge udpeget som to af Vestkystens særlige feriesteder og oplever allerede nu en stigning i antallet af besøgende. Der er derfor brug for at skabe et stærkt og sikkert grundlag for at tiltrække investeringer og sætte skub på turismeudviklingen, både for det samlede område og for de to kystbyer hver for sig.

Strategisk-fysisk udviklingsplan skal sætte skub på turismeudviklingen
Sammen med Lars Bernhard Jørgensen og STED By- og landskabsarkitektur laver vi en strategisk-fysisk udviklingsplan for Thyborøn og Thorsminde.

Udviklingsplanen skal bringe stedets særlige fortællinger frem i lyset. Ved at styrke den basale turismeinfrastruktur, investere i bymiljøet og udbygge med nye overnatnings- og oplevelsestilbud tilbud skabes et stærk og sikkert grundlag for at tiltrække de investeringer, som skal til for yderligere at sætte skub på turismeudviklingen.

Team BARK leverer en samlet kortlægning og analyse, strategi og vision, helhedsgreb og prioriterede indsatsområder. Vi faciliterer samarbejde på tværs af aktører, kommunale grænser og oplevelser. Også detailplaner for en række delområder samt prospekter til investordialog er en del af den samlede leverance.

Den strategisk-fysiske udviklingsplan lanceres i starten af 2020.

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme


Sted

Thyborøn-Thorsminde

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Holstebro og Lemvig Kommuner, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania

Projektperiode

2019-2020

Kontakt

Kira Maria Svankjær, seniorrådgiver, kira@b-a-r-k.dk, (+45) 22 31 59 73

Kira Maria Svankjær, seniorrådgiver

Kira Maria

Svankjær

Seniorrådgiver, arkitekt

Kira er arkitekt og byplanlægger og har solid erfaring med strategisk byplanlægning fra en række sjællandske kommuner.

Særligt udviklingsplaner, bypolitik, bymidter, byomdannelsesprojekter, helhedsplaner og lokalplanlægning hører til Kiras kernekompetencer.

Mail
Telefon
(+45) 22 31 59 73
LinkedIn