Search icon
Tilbage til projektoversigt

Udviklingsplan for Blokhus-Løkken

Blokhus og Løkken skal udvikles som én samlet destination. BARK har lavet en udviklingsplan, der sætter fælles retning og prioriterer indsatser og konkrete projekter.

To byer – én destination

Turismen i Løkken og Blokhus skal være med til at tiltrække investeringer og styrke lokalsamfund og udviklingskraft i kommunerne omkring de to byer. Målet er flere arbejdspladser og højere kvalitet i bymiljøerne. Men som flere byer langs Vestkysten mangler byerne en kritisk masse til at løfte et varieret kommercielt og kulturelt udbud.

Sammen med JAJA Arkitekter, Lars Bernhard Jørgensen og Valentin Trafikplanlægning har BARK lavet en strategisk-fysisk udviklingsplan, der tænker de to byer sammen til én samlet destination.

 

Udviklingsplan sætter retning

Byerne skal udvikles i et samlet greb, så både funktioner, oplevelser, nedslag og infrastruktur understøtter den samlede destination. Den færdige udviklingsplan sætter en fælles retning, prioriterer indsatser og konkrete projekter og viser, hvordan det samlede areal skal udvikles og disponeres, så offentlige investeringer og andre dispositioner skaber grundlag for private investeringer i bl.a. overnatningskapacitet og oplevelsesudbud.

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme samt Realdania/Lars Engelgaard

Fakta
Sted Blokhus og Løkken

Ydelse Bystrategi og landdistrikter

Kunde Hjørring Kommune, Jammerbugt Kommune, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania

Projektperiode 2019

Kontakt Kira Maria Svankjær
Arkitekt og seniorrådgiver
kira@b-a-r-k.dk
+45 2231 5973

Læs mere om
Bystrategi og landdistrikter