Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Strategisk tilpasning

Nye metoder

På Mors

I mange kommuner i de danske landdistrikter er der behov for at rive ned og omstrukturere i de mindre landsbyer. Men hvordan gør man i praksis?

I samarbejde med Morsø Kommune har BARK udviklet nye metoder, der samler landsbyer i klynger og engagerer borgere i prioriteringen, så der skabes ejerskab til landsbyernes udvikling efter nedrivning. Projektet viser, at det gennem strategisk tilpasning er muligt at skabe bedre steder at leve – men også at det kræver en mental forandring hos kommune og borgere.

Projektet er et forsøgsprojekt i byfornyelsen under Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet, og BARK har været ansvarlig for den faglige udvikling, inddragelsesproces og projektledelse af det strategiske byfornyelsesprogram.


Sted

Landsbyen de 7 sogne, Morsø Kommune

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Morsø Kommune støttet af Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter