Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Potentialevurdering

Potentialevurdering

af kulturmiljøer

Omstillingen af Danmarks landdistrikter sætter bygningsarven under pres med risiko for, at værdifulde bygninger, landskaber og kulturmiljøer mister deres funktion og driftspotentiale. Derved risikerer Danmark at miste vigtig kulturarv.

Landdistrikternes fremtid afhænger af, at der prioriteres og omstilles til den ny virkelighed. Men hvordan kan bygningsarven spille en rolle i den proces. Og hvad kan den bidrage med af værdi, lokal stolthed og udviklingspotentiale?

For Collective Impact-gruppen ‘Bygningsarven i landdistrikterne’ har BARK gennemført en proces til udvikling af en ny metode. Vi har samlet viden, erfaring og værktøjer, der kan bistå kommunerne i at arbejde mere strategisk med deres kulturmiljøer.

Resultatet er ‘Potentialevurdering af kulturmiljøer – en guide’, som viser, hvordan man helt konkret tager skridtet fra kortlægning og udpegning af kulturmiljøer til at aktivere dem i samspil med andre strategier og indsatser.

Hent ‘Potentialevurdering af kulturmiljøer – en guide’ i pdf


Sted

Danmark

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Collective Impact gruppen 'Bygningsarven i Landdistrikterne'

Projektperiode

2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter