Search icon
Tilbage til projektoversigt
produktion-byggeriet-hjemmeside

Bygtropolis – en podcast om bæredygtigt byggeri

Bygtropolis er en tværfaglig podcast med, om og til byggeriet. Fra bæredygtigt byggeri til universelt design, mangfoldighed på byggepladsen og fremtidens teknologier stiller Bygtropolis skarpt på branchens store fælles spørgsmål - og svar.
markedsføring-live-arrangementer

Tværfaglig podcast til byggeriet

Hvordan varetager vi vores fælles ressourcer? Hvordan bygger vi bæredygtigt, sundt og inkluderende? Hvordan understøtter vi fællesskaber og fritidsliv lokalt? Og hvordan sikrer vi de rette kompetencer og mangfoldighed i sammensætningen af medarbejdere på byggepladsen? Det er blot nogle af de spørgsmål, som udforskes i i den tværfaglige podcast Bygtropolis.

Bygtropolis er udviklet med og til fagfolk på tværs af byggeriet. Målet er at stille skarpt på nogle af de problemstillinger, der berører branchen over én kam. Og at få noget af den viden, der løbende produceres på tværs af organisationer, forskningsinstitutioner og virksomheder ud af publikationerne og ind i øregangene.

det byggede miljø podcast

Fælles platform for podcasts i det byggede miljø

BARK Rådgivning står bag podcasten, der er produceret i samarbejde med journalist Morten Olsen og MUNCK Studios og med støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Lokale og Anlægsfonden.

Ud over produktion og markedsføring af podcasten har projektet også omfattet to live-arrangementer samt udvikling og drift af www.byggerietspodcast.dk – en webplatform, som samler podcastproduktioner i det byggede miljø. Find podcasten her eller på din foretrukne podcastplatform.

Foto: Lokale og Anlægsfonden/Rasmus Trøster og Anders Hviid.

 

 

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Analyser og evalueringer

Kunde Lokale og Anlægsfonden og Grundejernes Investeringsfond

Projektperiode 2017-2022

Kontakt Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver
anna@b-a-r-k.dk
+45 2969 5248

Læs mere om
Analyser og evalueringer