Search icon
Tilbage til projektoversigt

Podcast – Bygninger fortæller

Hvor meget kan en renovering ændre, ikke bare på en trist og udtjent bygning, men også på et helt lokalområde? Og hvilken rolle spiller renovering for den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed? Det undersøger vi i podcastserien ’Bygninger Fortæller – RENOVER prisens Podcast’.

Podcast hylder de bedste renoveringsprojekter

Den grønne omstilling kræver forandringer af os alle – ikke mindst i måden vi bygger på. Men hvordan skal byggeriet agere fremtiden, og hvordan får vi hele branchen med? Disse spørgsmål danner rammen om podcastserien ‘Bygninger Fortæller – RENOVER prisens Podcast.

Målet med ‘Bygninger Fortæller’ er at hylde de nytænkende renoveringsprojekter og vise, den forandring, de hver især har ført med sig, både for bygningen selv og for de lokalsamfund, de er en del af.

Hvor podcastens første sæson lægger vægt på den gode renoverings betydning for brugere og lokalområde, er fokus i anden sæson på renovering som bæredygtig disciplin.

 

En del af RENOVER prisen

‘Bygninger Fortæller’ udkommer som en del af formidlingsindsatsen for RENOVER prisen, som uddeles af Realdania og Grundejernes Investeringsfond. Selv om renovering fylder mere end halvdelen af den samlede produktion i byggebranchen, er det primært nybyggeri, der bliver belønnet med priser.

Det er RENOVER prisen med til at lave om på. Det særlige ved prisen er derudover, at den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder. RENOVER prisen er en pris til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere.

BARK laver podcasten sammen med Filt Cph  og med støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Realdania.

Hent ’Bygninger Fortæller’ via iTunes, www.renover.dk eller www.byggerietspodcast.dk

Foto: RENOVER prisen, Realdania og Grundejernes Investeringsfond

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Faglig formidling, events og netværk
Analyser og evalueringer

Kunde Realdania og Grundejernes Investeringsfond

Projektperiode 2018-2019

Kontakt Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver
anna@b-a-r-k.dk
+45 2969 5248

Læs mere om
Faglig formidling, events og netværk
Læs mere om
Analyser og evalueringer