Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Kultur og fritid i Nordhavn

Kultur og fritid

i Nordhavn

Over de næste 40 år skal Nordhavn udvikles som en ny bydel i København og udviklingen i den inderste del af Nordhavn – Århusgadekvarteret – er allerede i fuld gang. Når Nordhavn er fuldt udbygget, vil bydelen rumme ca. 40.000 indbyggere og 40.000 arbejdspladser.

Men at bygge en ny bydel kræver ikke kun bygninger, byrum og infrastruktur – det kræver også en social og kulturel infrastruktur, der skaber en levende bydel. Hvordan kan kultur og fritid tænkes ind tidligt i byudviklingsprocessen?

BARK har sammen med MLRP udviklet et forslag til en kultur- og fritidsplan for Nordhavn, der udgør det første step i den proces. Planen rummer et forslag til en strategi for udvikling og placering af kultur- og fritidsfaciliteter i Nordhavnen, en række fyrtårnsprojekter samt et idékatalog over faciliteter, som kan placeres i Nordhavn på kort og lang sigt.


Sted

København

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune og Lokale og Anlægsfonden

Projektperiode

2015

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter