Search icon
Tilbage til projektoversigt

Kampagnesekretariat for Skole+

Projekter på seks skoler viser, hvordan skolernes indendørsfaciliteter kan indrettes, så de inviterer til mere idræt og bevægelse. Projekterne er gennemført som en del af Skole+ - en kampagne, som Realdania, Lokale og Anlægsfonden og DIF stod bag. BARK var sekretariat.

Skoleliv i bevægelse

Med folkeskolereformen steg behovet for bedre rammer til idræt og bevægelse. I dag skal eleverne i endnu højere grad inddrages i aktiviteter med idræt og bevægelse,  men mange folkeskoler har ikke indendørsfaciliteterne til det og mangler inspiration. Så hvordan kan landets skoler udvikles og nytænkes, så de inspirerer til mere idræt og bevægelse – for alle?

Gennem ny viden og inspiration til skoler og kommuner skulle kampagnen Skole+ være med til at kvalificere indretninger og ombygninger af indendørsfaciliteter på skoler overalt i landet.

Nye veje til en aktiv hverdag

BARK drev Skole+ for Realdania, Lokale og Anlægsfonden og DIF. Vi har gennemført idékonkurrence for skoler og kommuner, lavet inspirationskatalog og konferencer og stod for den løbende facilitering af partnerskabet.

Foto: Leif Tuxen/Skole+

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Proces og partnerskaber

Kunde Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Danmarks Idrætsforbund

Projektperiode 2014-2018

Kontakt Susanne Abildgaard Rud
Antropolog og seniorrådgiver
susanne@b-a-r-k.dk
+45 2091 7112

Læs mere om
Proces og partnerskaber