Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fremtidens bofællesskaber

Fremtidens

bofællesskaber

Fremtidens bofællesskaber

I de seneste år er antallet af folk der bor sammen steget markant, og aldrig har Danmark haft så mange bofællesskaber som nu. Hvilke tendenser og motiver ligger bag den store stigning, og hvilke potentialer besidder bofællesskaberne i vores byer, landdistrikter og for samfundet som helhed?

BARK har udarbejdet publikationen ’Fremtidens bofællesskaber i funktionstømte bygninger – i storbyen, i provinsbyen og på landet’, som undersøger baggrunden for den markante stigning i denne boligform.

Publikationen giver konkrete anbefalinger til kommuner og byggegrupper i arbejdet med at udvikle bofællesskaber, der kan tilføre byer og landområder nyt liv og nye fællesskaber. Og den viser konkrete eksempler på bofællesskaber indrettet i funktionstømte bygninger og i forskellige bytyper.

Hent publikationen i pdf


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Louise Work Havelund, seniorrådgiver, louise@b-a-r-k.dk, (+45) 5095 3444

Louise Work Havelund, seniorrådgiver

Louise

Work
Havelund

Seniorrådgiver, etnolog

Louise har mere end 10 års erfaring med at stå i spidsen for komplekse analyse- og udviklingsprojekter. Hun arbejder inden for by- og landdistriktsudvikling med særligt fokus på analyser, inddragelse, strategier, formidling, planer og realisering. Louises ekspertiseområder omfatter alt fra naturoplevelser, fritids- og friluftsliv til kulturbyggeri, tilgængelighed og inklusion, bofællesskaber, kirker og herregårde.

I BARK arbejder Louise desuden med kvalitativ brugerresearch og borgerinddragelsesprocesser.

Mail
Telefon
(+45) 5095 3444
LinkedIn