Search icon
Tilbage til projektoversigt

Markeds- og forretningsanalyse for Aalborg Ny Teater

Faciliteterne på Aalborg Teater var ikke tidssvarende, og i byen drømmer man nu om at skabe et nyt teater. BARK har lavet en forretningsanalyse som beslutningsgrundlag og afsæt for fundraising og arkitektkonkurrence.

Aalborg Teater er et kulturelt flagskib i den nordjyske region og har gennem flere år præsenteret scenekunst på et meget højt plan. Teatret har vundet flere priser for det høje kunstneriske niveau, men faciliteterne på Aalborg Teater er ikke tidssvarende.

Derfor er målet at skabe et nyt teater, centralt placeret ved Spritfabrikkerne i Aalborg, som kan modsvare og opfylde de krav der stilles til fremtidens teaterproduktion. Men hvordan sikrer man, at et nyt teater bliver økonomisk bæredygtigt?

BARK har udarbejdet en forretningsanalyse, der belyser teatrets rammebetingelser, markedsgrundlag, målgrupper, organisering, aktiviteter og driftsøkonomi. Forretningsanalysen fungerer som beslutningsgrundlag for projektets videre færd, kvalificerer materiale til fundraising og er afsæt for et arkitektkonkurrenceprogram for byggeriet.

Fakta
Sted Aalborg


Kunde Aalborg Teater

Projektperiode 2016 - 2017

Kontakt Caroline Lørup
Antropolog og seniorrådgiver (Barselsorlov)
caroline@b-a-r-k.dk
+45 2889 1707