Search icon
Tilbage til projektoversigt

Forandringsprojekt for Kunsthal 44 Møen

BARK har undersøgt mulighederne for at udvikle Kunsthal 44 Møen, så stedet i endnu højere grad kan bidrage til den lokale udvikling.

Kunsthal 44 Møen er en international kunsthal beliggende i et tidligere autoværksted i landsbyen Askeby på Møn. Kunsthallen formidler samtidskunst i verdensklasse og trækker gæster fra både nær og fjern. De fysiske faciliteter er dog ikke tidssvarende og kunsthallens udvikling begrænses af de fysiske rammer.

Sammen med kunsthallen har BARK stillet skarpt på visionerne for kunsthallens fremtid og beskrevet hvilke fysiske tiltag, der kan medvirke til at udvikle kunsthallen, så den i endnu højere grad kan bidrage til den lokale udvikling på Møn.

Forandringsprojektet er baseret på en analyse af Kunsthal 44 Møens fysiske- og strategiske rammebetingelser, en vurdering af kunsthallens placering, samspil og forbindelse til lokalsamfundet samt en analyse af de ideer, visioner og brugere, der definerer kunsthallen. Analysen er udarbejdet i dialog med kunsthallens ledelse.

Fakta
Sted Møn


Kunde Kunsthal 44Møen og Realdania

Projektperiode 2016 - 2017

Kontakt Ida Christoffersen
Historiker og projektchef
ida@b-a-r-k.dk
+45 2426 4271