Search icon
Tilbage til projektoversigt

Analyse af Fredensborg Kommunes byidentiteter

For Fredensborg Kommune har vi kortlagt identitet, udfordringer og potentialer for Fredensborg, Humlebæk, Nivå, Kokkedal samt landområderne. Det færdige resultat fungerer som grundlag for en langsigtet og bæredygtig udvikling med afsæt i hvert steds særlige kvaliteter.

Som afsæt for planstrategi 2020 ønskede Fredensborg Kommune at få kortlagt identitet, udfordringer og potentialer for byerne Fredensborg, Humlebæk, Nivå, Kokkedal samt landområderne. Målet var at skabe grundlag for en langsigtet, bæredygtig udvikling af byer og landområder på basis af hvert steds særlige kvaliteter og muligheder.

BARK udarbejdede en analyse som bilag til planstrategi 2020, som gav en række anbefalinger til, hvordan hvert bysamfund kan bruge eksisterende potentialer til at styrke og udvikle sin identitet og rolle.

Analysen bestod af en fysisk kortlægning samt analyse af demografiske data på de fem bysamfund. Hertil har vi gennemført interviews og fokusgruppeworkshops og deltaget i lokale bymøder, hvor borgerne kunne diskutere deres bys udvikling med hinanden og med eksperter og politikere.

Foto: Henrik Numelin, VisitNordsjælland

Fakta
Sted Fredensborg Kommune

Ydelse Analyser og evalueringer

Kunde Fredensborg Kommune

Projektperiode 2018

Kontakt Caroline Lørup
Antropolog og seniorrådgiver (Barselsorlov)
caroline@b-a-r-k.dk
+45 2889 1707

Læs mere om
Analyser og evalueringer