Search icon
Tilbage til oversigt
Portrætter af nina Mathiesen og Thomas Kveibborg
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

14.10.2021

To nye medlemmer indtræder i BARKS bestyrelse

Nina Mathiesen, adm. direktør i Cobe, og Thomas Kveiborg, adm. direktør i Arkitema, er netop trådt ind i BARKs bestyrelse. De skal være med til at videreudvikle virksomheden.

BARK rådgivning har pr. 27. september 2021 fået to nye medlemmer i bestyrelsen. De har begge lang erfaring inden for rådgivning og det byggede miljø, og skal være med til at styrke og udvikle BARK som rådgivningsvirksomhed.

De to nye profiler er Nina Mathiesen, adm. direktør i Cobe samt Thomas Bjørnkilde Kveiborg, adm. direktør i Arkitema. De sidder begge i spidsen for veletablerede danske tegnestuer, men kommer derudover ind i BARKS bestyrelse med forskellige erfaringer og kompetencer.

Nina Mathisen er arkitekt og har beskæftiget sig med ledelse siden 2012. Hun har stået i spidsen for Cobes udvikling fra en mindre tegnestue med projekter i Danmark til en større virksomhed med 135 ansatte og aktiviteter i flere lande.

Thomas Kveiborg er uddannet cand.scient.pol. og har en lang erfaring med ledelse, udvikling og vækst af rådgivningsvirksomheder. Han har været 20 år i Rambøll, bl.a. som en del af ledelsen, og er nu adm. direktør i Arkitema. Her har han været med til at skabe integration mellem Arkitema og Cowi og udvikler virksomheden kommercielt.

BARK bestyrelse består dermed af

  • Lars Axelsen, forhenværende adm. direktør i Grundejernes Investeringsfond (formand)
  • Birthe Iuel, direktør af Historiske Huse,
  • Susanne T. Nielsen, adm. direktør, FloodFrame
  • Nina Mathiesen, adm. direktør Cobe
  • Thomas Bjørnkilde Kveiborg, adm. direktør Arkitema