Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

16.01.2018

Sara Bohn er ny adm. direktør i BARK Rådgivning

Efter en periode som konstitueret tiltræder Sara Bohn nu officielt som BARK Rådgivnings administrerende direktør. Den 37-årige rådgiver og cand.mag i virksomhedsstudier og filosofi Sara Bohn, tiltræder nu formelt stillingen som administrerende direktør i BARK Rådgivning.

BARK rådgiver kommuner, fonde, styrelser og ministerier i strategisk udvikling af steder – fra den enkelte bygning til kvarteret, området og hele landskaber, kommuner og regioner. Det kan være den markante, men tomme historiske bygning som skal genopfindes til andre formål, end dem den oprindeligt blev opført til. Det kan være købstadens bymidte, som har brug for en ny strategi i en tid, hvor detailhandel og byliv er under pres. Eller det kan være et større område eller en region, som skal udvikles til en stærk og samlet turistdestination.

 ”Jeg er meget glad for, at BARK Rådgivning får en dygtig kapacitet som Sara Bohn som ny adm. direktør. Med sit skarpe strategiske blik, mod til prioritering og anerkendte faglighed som rådgiver i feltet kan hun tilføre virksomheden den nødvendige udvikling og retning i tid, hvor der som aldrig før er brug for at udvikle steder, og hvor markedet kræver, at rådgivningsvirksomhederne leverer højeste kvalitet og hele tiden er et skridt foran,” siger Lars Axelsen, bestyrelsesformand for BARK Rådgivning og administrerende direktør i Grundejernes Investeringsfond.

Med valget af Sara Bohn tager virksomheden endnu et skridt mod at styrke og skærpe virksomhedens ydelser og samlede forretning.

”De projekter, vi arbejder med i BARK, gør en mærkbar forskel for den lokale udvikling rundt omkring i Danmark, og det er ekstremt motiverende at være en del af. Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen af forretningen, så vi i endnu højere grad kan hjælpe vores kunder med at nytænke bygninger og byer og dermed skabe gode steder – både for dem der bor og arbejder der og dem, der kommer på besøg,” siger Sara Bohn.

 Sara Bohn har en lang erfaring som strategisk rådgiver i det byggede miljø og har forud for sin ansættelse som adm. direktør været en del af direktionen i BARK (det tidligere Dansk Bygningsarv).