Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

14.09.2020

BARK søger rådgiver til strategisk udvikling af steder

Vil du være med til at sætte retning på udviklingen af Danmarks bygninger, byer og landdistrikter? Er du en dygtig projektleder, der kan drive komplekse projekter sikkert i mål?

I BARK omsætter vi idéer og udfordringer til konkrete og realiserbare projekter og planer. Vi skaber det strategiske grundlag for levedygtige steder på landet og i byerne i spændings­feltet mellem det enkelte projekt og bygning og den samlede strategi, der sætter en fælles retning. Vi sikrer fremdrift og fælles takt i komplekse processer. Vi arbejder i hele landet og sætter vores aftryk på alt fra Vestkysten, Folketinget og Nationalmuseet til mindre landsbyer, nationalparker og bysamfund.

Vi søger en ny kollega, der har fagligheden i orden, og som har erfaring, mod og vilje til at løse krævende opgaver sammen med gode kollegaer og kunder i kommuner, fonde, destinationer og organisationer.

Opgaverne kan spænde bredt, fra udvikling af planer og strategier, analyser og forundersøgelser, koncept- og forretningsudvikling af konkrete projekter i eksisterende bygninger eller kulturmiljøer til sekretariatsledelse af større indsatser i det byggede miljø. De konkrete opgaver og ansvar afhænger af, hvilken erfaring, kompetencer og interesser du bringer med dig.

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende og udviklende job i en specialiseret tværfaglig rådgivningsvirksomhed
  • Fagligt udfordrende arbejdsopgaver sammen med dygtige og ambitiøse kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
  • Stor frihed og fleksibilitet til at planlægge din tid og løsning af dine opgaver
  • Et stærkt fagligt og socialt fællesskab og smukke og inspirerende rammer for arbejdet på kontoret i Skoubogade i indre København

Om dig:

Vi søger en fagligt stærk, selvstændig og samarbejdsorienteret rådgiver eller seniorrådgiver med 2-6 års erfaring fra en rådgivningsvirksomhed, tegnestue, kommune eller lignende. Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for sociologi, antropologi, geografi, etnologi, urban design, arkitektur el. lignende. Fagligt kan du komme mange steder fra, men fælles er, at:

  • Du har viden om og interesse for strategisk udvikling af steder og for udvikling af det byggede miljø – både i byer og på landet
  • Du har solid projektledererfaring og manøvrerer sikkert i spidsen for projekter med en høj grad af kompleksitet og med mange interessenter og samarbejdspartnere.
  • Du har en stærk faglighed og store ambitioner på dine egne og på projekternes vegne
  • Du har stærke analytiske kompetencer og kan tænke strategisk
  • Du er god til at formulere dig skriftligt og kan lide at skrive
  • Du kan holde hovedet koldt og humøret højt i en tempofyldt og uforudsigelig hverdag i et udviklingsorienteret miljø

Hvis du vil vide mere om BARK Rådgivning og om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. Direktør Sara Line Bohn på 20 46 92 84 eller vicedirektør Kirstine Cool på 25 34 27 25.

Ansøgningsfrist var den 19. oktober. Samtaler afholdes løbende, og vi forventer at ansætte rette kandidat i løbet af oktober.

Foto: Anne Prytz Schaldemose