Search icon
Tilbage til oversigt
Konceptudvikling-manuskript-projektledelse
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

11.05.2021

Premiere på film om bæredygtige renoveringer

Vi er i luften med de to første af ni korte film med konkrete tips til, hvordan håndværkere og andre kan renovere og bygge bæredygtigt.

I de næste 40 år vil der blive bygget lige så meget i verden, som der er blevet bygget i hele menneskets historie frem til i dag. Byggeriet er en stor ressourceforbruger og en enorm kilde til affald og udledning af CO2. Derfor er der stort behov for at se på, hvordan vi kan bygge mere bæredygtigt.

BARK rådgivning har udviklet ni nye korte film med bæredygtige byggetips i tæt samarbejde med LOGIK & CO og med støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Dreyers Fond. Her kan håndværkere, rådgivere, arkitekter og alle andre med interesse i renovering hente tips og tricks til at bygge mere bæredygtigt.

”Filmene viser, hvordan vi kan bygge og renovere mere bæredygtigt ved at tage afsæt i traditionelt håndværk og holdbare materialer. Dét budskab er vi glade for at være med til at dele i en verden, der er presset på ressourcer,” fortæller Sara Line Bohn, adm. Direktør i BARK rådgivning

De to første film er på gaden nu og handler om at give nyt liv til gamle vinduer og om brugen af træfibre i isolering. Andre af filmene introducerer dig til renovering af tag, naturmaling og tendenser i udviklingen af fremtidens bæredygtige byggeri.

Filmene bliver lanceret løbende frem mod sommerferien og kommer alle til at ligge på YouTubekanalen ‘Byggeteknisk viden”, der drives af Grundejernes Investeringsfond. Følg også med på vores sociale medier eller hos LOGIK & CO.

Se med på Byggeteknisk viden

BARK rådgivning har varetaget rollen som projektleder og har stået for udvikling af bl.a. koncept og manuskript.

Temaer for de ni film

  1. Bæredygtig vinduesrenovering
  2. Bæredygtig isolering med træfiber
  3. Bæredygtigt tag
  4. Bæredygtig indvendig efterisolering og pudsning af væg
  5. Bæredygtig maling uden kunstig kemi
  6. Bæredygtig renovering af lejlighed
  7. Bæredygtig byggeplads
  8. Affaldssortering
  9. Bevar og forny