Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

15.08.2023

Nye rådgivere og seniorrådgiver

BARK vokser, og det gør vores medarbejdere heldigvis også. Derfor udvider vi gruppen af seniorrådgivere med arkitekt Anne-Mette Hjøllund og hendes stærke profil i forhold til renovering, netværk og faglig formidling. Samtidig er to af vores tidligere studerende blevet faste rådgivere i BARK.

Anne-Mette Hjøllund har været ansat som arkitekt og rådgiver i BARK i to år, men indtræder nu i gruppen af seniorrådgivere. Anne-Mette har i sin tid hos BARK arbejdet med foranalyser og udviklingsplaner ligesom hun har drevet en lang række borgerinddragende processer, faglige events og netværk bl.a. for Københavns Kommune, Slots- og Kulturstyrelsen og Realdania. Anne-Mette har også været med til at skrive publikationen ’Inspirerende Renoveringer’, som har rammesat nye og vigtige samtaler om vores byggeri og bygningskultur. Som seniorrådgiver skal Anne-Mette være med til at tegne BARKs profil inden for renovering, borgerinddragelse og faglig formidling.

Silke Apostli, bliver en del af BARKs faste rådgivere. Hun har flere års erfaring med BARKs arbejde, tilgang og opgaver. Som praktikant og siden studentermedhjælper har hun bl.a. været med til at udvikle turismestrategien for Omø og drive med på den store ildsjælekampagne Underværker. Silke har netop færdiggjort sin master i Nordic Urban Planning Studies med et speciale om værdien af Repair-cafeer i byerne. Hun har desuden en bachelor i Performance Design og Plan, By og Proces fra RUC.

Mathias Lysgaard Møller er også blevet ansat som rådgiver i BARK efter endt praktik i forårssemesteret 2023. Mathias er cand.soc i by, bolig og bosætning fra Aalborg Universitet, med en bachelor i Landskabsarkitektur og Bydesign. Med sig har han desuden erfaring med formidling og kommunikation fra en årrække ved Dansk Arkitektur Center. I BARK arbejder Mathias på tværs af projekter som foranalyser, udviklingsplaner, kampagner, publikationer, layout, formidling og kommunikation. Mathias løfter samtidig BARKS kommunikation med særlig fokus på B-A-R-K.dk