Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

04.09.2023

Ny økonomichef og praktikanter

Sung Jakobsen er den 1. september startet som ny økonomichef i BARK Rådgivning. Han overtager posten fra Ejgild B. Larsen, der går på pension inden årets udgang. Samtidig er Marcus Leth Møller og Barbara Funch Beck begyndt som praktikanter som del af deres kandidat ved By & Plan på RUC

Sung Jakobsen er pr. 1. september 2023 ansat som økonomichef i BARK Rådgivning. Han bliver dermed en fast del af ledelsen i BARK Rådgivning sammen med adm. direktør, Birgitte Svarre, og direktør for strategi og udvikling, Mikkel Holst.

Sung overtager posten fra Ejgild B. Larsen, som fratræder sin stilling inden årets udgang for at gå på pension efter næsten 20 år på posten i BARK. Sung får dermed ansvar for BARKs økonomistyring og regnskaber og skal også stå i spidsen for digitalisering af BARKs regnskabspraksis.

Sung kommer fra en stilling som CFO i Slow Forrest Coffee og har tidligere været økonomichef ved bl.a. 3XN/GXN. Han kommer sammenlagt med mere end 20 års erfaring inden for bl.a. projekt- og økonomistyring, optimering af forretningsgange, likviditetsstyrring, implementering af IT-systemer, kontakt med revisorer & banker, analyser og rapportering/regnskab/årsrapporter.

To nye praktikanter

BARK byder dette efterår også velkommen til to nye praktikanter, nemlig Marcus Leth Møller og Barbara Funch Beck, der begge er i gang med deres kandidat ved By & Plan på RUC.

Marcus har en  bacheloruddannelse i Antropologi fra Aarhus Universitet og vil i BARK trække på sin viden og erfaring inden for kvalitativ metode, etnografisk feltarbejde og socialt bæredygtig byudvikling. Han skal bl.a følge og bidrage til vores vidensindsamling til Folketingets Besøgscenter og vores inddragelsesproces omkring Gjerrild-Bønnerup Friskole.

Barbara har et særligt fokus på borgerinddragelse og stedsidentitet og har senest arbejdet med at styrke sammenhængskraften i bydelen Mørkhøj som studentermedhjælper hos Enhed for Social Balance i Gladsaxe Kommune. Hos BARK skal Barbara bl.a. følge og bidrage til vores sekretariatsopgaver for kampagnerne Stedet Tæller X og Underværker, der på vidt forskellige måder arbejder med udvikling af steder i Danmark.

Vi glæder os til samarbejdet med alle tre.

Foto af Birgitte Svarre, adm. dir. i BARK rådgivning
Birgitte Svarre
Adm. direktør

+45 2234 8786
svarre@b-a-r-k.dk