Search icon
Tilbage til oversigt
Portræt Mikkel Holst direktør for strategi og udvikling BARK Rådgivning
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

28.08.2023

Ny direktør for strategi og udvikling i BARK

Adm. direktør Birgitte Svarre har sammen med BARKs bestyrelse valgt at udvide ledelsen i BARK Rådgivning. Mikkel Holst tiltræder pr. 1. september som ny direktør for strategi og udvikling. Han skal fremadrettet supplere Birgitte Svarre i udviklingen og driften af BARK.

BARK har de seneste to år haft tilgang i antallet af medarbejdere og i store tværfaglige projekter og partnerskaber for kunder som Folketinget, Nationalmuseet, Dansk Kyst- og Naturturisme og en række fonde og kommuner over hele landet. Derfor har administrerende direktør Birgitte Svarre – sammen med BARKs bestyrelse – valgt at udvide ledelsesgruppen med Mikkel Christian Knudsen Holst. Han tiltræder i BARK som ny direktør for strategi og udvikling pr. 1. september 2023.

Mikkel skal supplere Birgitte Svarre i ledelsen af BARK med særlig fokus på BARKs rådgivning af kommuner, partnerskaber og turismeaktører. I arbejdet vil han trække på sin lange kommunale erfaring med innovation og partnerskabsbaseret udvikling og realisering af projekter inden for kultur, byudvikling, erhverv, turisme og bæredygtighed.

Mikkel har senest været kontorchef i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning med ansvar for kreative erhverv, turisme, internationalisering og bæredygtighed. I kommunen har han bl.a. været med til at udvikle Horizon 2020-projektet CENTRINNO om kreativ og bæredygtig byudvikling og BEACON-projektet, der har fokus på fællesskaber og adfærdsændringer. Mikkel har også været inolveret i tilblivelsen af steder som Demokrati Garage og Screen Base Copenhagen – steder, der er vokset frem i tæt samarbejde med eksterne aktører.

Mikkel er født og opvokset på Vestsjælland. Han bor i dag på Amager med sin kone og deres to børn.

Vi byder varmt velkommen til Mikkel!

Foto af Birgitte Svarre, adm. dir. i BARK rådgivning
Birgitte Svarre
Adm. direktør

+45 2234 8786
svarre@b-a-r-k.dk