Search icon
Tilbage til oversigt
databaseret-etnologisk-stedsudvikling
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

03.05.2022

Julie Enevoldsen bliver rådgiver i BARK

Vi står midt i den digitale tidsalder og behovet for at kunne indsamle, analysere og agere på digitale data er enormt. BARKs nye rådgiver, Julie Enevoldsen, kan netop dette med sin kandidat i social datavidenskab og bachelor i europæisk etnologi.

Julie Enevoldsen har arbejdet flere år i BARK, men har netop afsluttet sin kandidat i social datavidenskab fra Københavns Universitet og træder derfor nu fast ind i det tværfaglige team af rådgivere.

Her skal hun bidrage med sin særlige og tværfaglige tilgang til arbejdet med hverdagslivet og stedsudvikling – en tilgang der er forankret i hendes viden om digitale data og samfundsvidenskabelige metoder. Foruden sin kandidat i social datavidenskab, står Julie på en bachelor i europæisk etnologi, hvor hun har tilegnet sig en række kvalitative metoder til at forstå hverdagslivet.

”Med Julie ombord udvider vi vores tværfaglige kompetencer hos BARK. Behovet for at forstå og arbejde med digitale data har aldrig været større. Det gælder uanset om vi arbejder med ildsjæle eller planlæggere, bygningsarv eller byudvikling. Julie bliver en vigtig profil i rådgiverteamet”, fortæller Birgitte Svarre, direktør i BARK Rådgivning

Hos BARK skal Julie blandt andet arbejde med markedsanalyser, kvalitative stedsanalyser, borgerinddragelse og udvikling af kampagner.