Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

08.02.2018

Stærk seniorrådgiver søges

Brænder du for strategisk udvikling af steder, og ønsker du at skabe lokal forandring? Vil du lave projekter og planer, som sætter retningen for fremtiden og skaber rammen for byer og landdistrikters fremtidige udvikling? Kan du sætte din faglighed i spil i et ambitiøst og tværfagligt team og bidrage til at styrke BARKs faglige tilgang og produkter? Så er du måske den seniorrådgiver, vi søger.

BARK hjælper kommuner, styrelser, ministerier og fonde med strategisk udvikling af steder – fra den enkelte bygning, til kvarteret eller byen og til hele kommuner og regioner. Vi arbejder i krydsfeltet mellem det fysiske miljø, det sociale, det økonomiske og alt det, der ikke kan måles og vejes.

Vores rådgivning spænder fra indledende behovs- og mulighedsafdækning og analyser af komplekse problemstillinger til strategi-, idé- og visionsudvikling samt forslag til konkret projektrealisering. Vi leverer langtidsholdbare planer, strategier og analyser, som gør det nemmere at træffe de rette beslutninger. Og vi støber fundamentet til fysiske projekter, som bliver til noget og gør en forskel.

Seniorrådgiver til strategisk udvikling af steder

Som seniorrådgiver får du en central rolle i løsningen af opgaver for vores kunder sammen med et dedikeret og tværfagligt rådgiverteam. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte analyse- og udviklingsopgaver på tværs af virksomhedens fokusområder, men med særligt fokus på projekternes fysiske og funktionelle aspekter.

En vigtig del af dit arbejde bliver også at opdyrke og udvikle nye opgaver for eksisterende og nye kunder og at opbygge og vedligeholde kunderelationer. Og ikke mindst bliver du en aktiv del af virksomhedens faglige og forretningsmæssige udvikling.

Vi forventer at du:

  • Har en stærk arkitektfaglig og/eller planlæggerfaglig profil, du kan sætte i spil i et tværfagligt arbejdsmiljø.
  • Har 5-10 års erfaring med rådgivning inden for det byggede miljø, f.eks. fra rådgivningsvirksomhed, tegnestue, kommune eller lignende.
  • Er en stærk formidler, både visuelt, i tale og på skrift.
  • Er en dygtig projektleder og rådgiver, der kan gennemføre komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter i tæt samarbejde med kolleger og kunder.
  • Finder motivation i at tage initiativ til at skabe nye opgaver og bidrage til salg.
  • Er tillidsvækkende og god til at opbygge relationer og har et godt netværk inden for kommuner, stat, fonde og/eller organisationer.
  • Er en igangsætter, handlekraftig og får tingene til at ske. Du er idérig og udfordrer vanetænkning, og du har lyst til at udfordre dig selv.
  • Værdsætter at arbejde sammen i et team og forstår at motivere og engagere dine kollegaer.


Vi tilbyder

BARK tilbyder et stimulerende fagligt miljø og med dygtige og engagerede kolleger og gode udviklingsmuligheder. Vi er en arbejdsplads med en uformel kultur, hvor dynamik, udvikling, samarbejde og en stærk faglighed er i højsædet. Vi arbejder med udgangspunkt i en helhedsorienteret opgaveløsning, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med flere forskellige fagligheder.

Om BARK

BARK rådgivning er specialiserede rådgivere i strategisk udvikling af steder. Vi arbejder i krydsfeltet mellem det fysiske miljø, det sociale, det økonomiske og det immaterielle, og vi bidrager til at skabe grundlaget for holdbare projekter og lokalsamfund. Vores kunder er fonde, ministerier og styrelser, kommuner og organisationer. Teamet består af ca. 20 medarbejdere med fagligheder inden for arkitektur og planlægning, antropologi og etnologi, geografi, økonomi og kommunikation.

BARK blev etableret i 2009 og er ejet af Bygningsarvsfonden. En del af vores overskud går til at drive non-profit netværks- og vidensmiljøet i Bygningskulturens Hus i Nyboder i København, hvor vi også holder til i det daglige.

Ansøgningsfrist og kontakt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest mandag den 5. marts 2017. Skriv til sara@b-a-r-k.dk. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11 og 12.

Du er velkommen til at ringe til direktør Sara Line Bohn på 20469284, hvis du har spørgsmål.

Tiltrædelse forventes at være 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale.

Foto: Yilmaz Polat