Search icon
Tilbage til oversigt
Foto af BARK rådgiving
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

29.09.2021

BARK rådgivning skal have ny direktør

Efter 15 år i BARK skifter adm. direktør Sara Line Bohn til Nordea-fonden. Dermed skal findes en ny administrerende direktør og frontfigur for det tværfaglige rådgiverteam, der udvikler alt fra bygningskultur og attraktioner til byer og destinationer over hele landet.

Den 1. december starter en ny æra i BARK rådgivning og Sara Line Bohns arbejdsliv. For BARKs administrerende direktør skifter til en stilling som projektchef i Nordea-fonden. Her skal hun udvikle og udrulle fondens uddelingsstrategi i dialog med en bred vifte af aktører inden for fondens støtteområder.

Sara Line Bohn har været administrerende direktør for BARK rådgivning siden januar 2017 og i løbet af de knap fem år på posten har hun skærpet virksomheden og styrket forretningen.

”BARK står et stærkt sted. Vi har gennem de sidste år trimmet og skærpet virksomheden. Vores ydelser og rådgivere er efterspurgte i markedet, og vi har en solid ordreportefølje. Det betyder, at vi i dag står over for at skulle udvide organisationen med et mål om fortsat at vokse i omsætning og medarbejdere. Jeg har efter lange overvejelser valgt at give stafetten videre nu. Det går godt i BARK og det er tid til, at jeg bringer min erfaring i spil i nye sammenhænge,” fortæller adm. direktør Sara Line Bohn

Sara Line Bohn har været ansat i BARK rådgivning siden 2006. Hun har været med til at tegne virksomheden, dens dybe faglighed og holdets diplomatiske tilgang til opgaver og komplekse samarbejder. Men BARK har også tegnet hende.

”BARK rådgivning har en helt særlig sjæl, som er med til at forme alle os, der arbejder her. Derfor bliver det også et vemodigt farvel til BARK, til mine helt fantastiske kollegaer og mine gode samarbejdspartnere. Det har ikke været nogen let beslutning, for BARK har været meget mere end et arbejde for mig. Det har været mit hjertebarn og mit andet hjem. Men jeg ved, at BARK står godt til fremtiden, og jeg er stolt over den virksomhed, jeg har skabt sammen med hele holdet,” siger Sara Line Bohn.

Ansættelse af ny direktør
BARK Rådgivning skyder nu gang i en proces med at finde en ny adm. direktør. Sara Line Bohn fortsætter i stillingen frem til 1. december. Vicedirektør Kirstine Cool bliver derefter konstitueret direktør indtil en ny direktør er fundet.

Har du spørgsmål kan de rettes til Sara Line Bohn frem til 30. november. Derefter til Kirstine Cool.

Om BARK rådgivning
BARK er en tværfaglig rådgivningsvirksomhed, der rådgiver kunder om projekter i det byggede miljø.

Vi arbejder i krydsfeltet mellem mennesker, mursten og markedet, og vi hjælper kommuner, kulturinstitutioner, fonde og foreninger med at udvikle alt fra den enkelte bygning og attraktion til den hele by eller destination. Vi driver tværfaglige projekter, processer, netværk og sekretariater med sikker hånd, og vi hjælper både med den solide analyse, den komplekse evaluering, den samlede plan og den store strategi.

BARK består af 18 medarbejdere med kompetencer inden for planlægning, antropologi, arkitektur, byudvikling, sociologi, geografi, strategi, økonomi, ledelse og kommunikation.

Virksomheden ledes af en adm. direktør samt af vicedirektør Kirstine Cool. Virksomheden har en flad struktur og organiserer sig i dag i selvledende teams omkring de enkelte opgaver.

BARK er ejet af Bygningsarvsfonden. Virksomhedens overskud går til at løfte fondens formål, som er at rådgive om by- og bygningsarven i Danmark.