Search icon
Tilbage til oversigt

TALK 3: Hverdagsarkitektur

Torsdag den 16. marts kl. 8.00 stiller arkitekterne Anna Mette Exner (Anna Mette Exner Arkitektur)og Søren Nielsen (Vandkunsten) skarpt på behovet for renoveringer af vores betonbyggeri og hverdagsarkitektur fra 60'er og 70'erne.

Midt i en tid med klimakrise og ressource- , materiale- og energiknaphed, kan det synes skørt at rive nyere byggeri fra 60’er og 70’erne ned, men det sker i stor stil.  Det drejer sig særligt om parcelhuse og betonbyggerier i forstæderne. Denne type byggerier kan være svære at holde af, men hvorfor er det sådan? Hvad er det  oversete potentiale i forstadens hverdagsarkitektur og den nyere tids bygningskulturarv ?

Torsdag d. 16. marts kl. 8-9, inviterer vi til den tredje og sidste samtale om Inspirerende Renoveringer i Skoubogade 1, 2.sal. Denne morgen sætter vi fokus på hverdagsarkitekturen og behovet for at bevare byggeri, som måske umiddelbart er svært at holde af.

Her kan du møde:

  • Anna Mette Exner, der giver et indblik i tegnestuens arbejde med den nyere tids kulturarv, og hendes engagement i bevaring og renovering af Kollektivhuset i Gellerup.
  • Søren Nielsen fra Vandkunsten, der viser tegnestuens arbejde med renovering af hverdagsarkitektur i forstæderne med bl.a. Bo og Dagtilbud i Ballerup og Guldhuset i Gellerup.
  • Birgitte Svarre, direktør i BARK, der vil moderere samtalen mellem vores gæster

Samtalen tager afsæt i vores nyligt publicerede bog “Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”, som er udviklet og udgivet med støtte fra Grundejernes Investeringsfond som led i at inspirere til flere og bedre renoveringer.

Dørene åbner 7.45, og vi byder på kaffe og croissanter i forbindelse med arrangementet, samt et eksemplar af af bogen ”Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Foto er af casen “Bo- og dagtilbud i Ballerup” fra bogen “Inspirerende renoveringer”

Kreditering: Michael Delin med tilladelse fra Vandkunsten.

TALK: Hverdagsarkitektur

58 Deltager
Fuldt booket
Registreringen er lukket