Search icon
Tilbage til oversigt
Event

Arrangementet er afholdt

TALK 2: Håndværk

Er vi ved at miste vores håndværkstradition og hvad betyder det for fremtidens bæredygtige byggeri og renoveringer? Den 23. februar kl. 8.00 kan du møde Mads Okking fra Dansk Håndværk og Karsten Gori fra Leth og Gori, når vi sætter fokus på, hvad det gode håndværk betyder med afsæt i renoveringerne af Elefanthuset og Lærlingenes Hus.

Torsdag d. 23. februar kl. 8-9, inviterer vi til den anden af tre events om Inspirerende Renoveringer i Skoubogade 1, 2.sal. Denne morgen sætter vi fokus på håndværket og håndværkernes betydning for den gode og bæredygtige renovering.

Her kan du møde:

  • Mads Okking fra Dansk Håndværk, der fortæller om håndværksfagenes udvikling og præsenterer projektet Lærlingenes Hus.
  • Karsten Gori fra Leth og Gori, der viser hvordan tegnestuen er gået til transformationen af Elefanthuset fra kapel til værested med afsæt i det gode håndværk
  • Birgitte Svarre, direktør i BARK, der vil moderere samtalen mellem vores gæster

Sammen vil vi drøfte håndværkets betydning for den bæredygtige renovering og byggebranche. Vi stiller skarpt på håndværksfagenes udvikling, deres bidrag og behov og vi anmelder fremtidens udsigt til mangel på håndværkere, herunder håndværkere med viden om traditionelle metoder og materialer.

Samtalen tager afsæt i vores nyligt publicerede bog “Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”, som er udviklet og udgivet med støtte fra Grundejernes Investeringsfond som led i at inspirere til flere og bedre renoveringer.

Dørene åbner 7.45, og vi byder på kaffe og croissanter i forbindelse med arrangementet, samt et eksemplar af af bogen ”Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Foto er af Elefanthuset, der indgår som case i bogen og som præsenteres i samtalen. Fotokreditering: Laura Stamer med tilladelse fra Leth og Gori.

TALK: Renoveringer og håndværk

50 Deltager
Fuldt booket
Registreringen er lukket
Anne-Mette Hjøllund er arkitekt og rådgiver i BARK
Anne-Mette Hjøllund
Arkitekt og seniorrådgiver

+45 2093 5053
anne-mette@b-a-r-k.dk