Search icon
Tilbage til oversigt
Event

Arrangementet er afholdt

TALK 1: Bygningskultur

Mød Mads Møller fra Arcgency og Mari Brandl fra Rambøll hos BARK den 2. februar kl. 8.00, når vi sætter renoveringen af vores bygningskultur til debat. Vi dykker bl.a. ned i renoveringen af Fabers Fabrikker på Fyn og Tunnelfabrikken i Nordhavn, og drøfter, hvilke potentialer og udfordringer der ligger gemt i at genanvende de gamle funktionstømte bygninger.

Torsdag den 2. februar kl. 8.00-9.00 inviterer vi til den første af tre samtaler om inspirerende renoveringer, der viseren vej frem. Samtalerne tager alle afsæt i vores spritnye bog “Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”, som er udviklet og udgivet med støtte fra Grundejernes Investeringsfond.

I vores første talk sætter vi fokus på barrerier og muligheder for renoveringen af vores ældre bygningskultur, og her kan du møde:

  • Mads Møller fra Arcgency, der bl.a. viser tegnestuens arbejde m. Fabers Fabrikker på Fyn og Tunnelfabrikken i Nordhavn KBH
  • Mari Brandl fra Rambøll, der giver sit blik på udviklingen af genanvendelse indenfor renoveringsprojekter bl.a. af materialer, konstruktioner og bygningsdele.
  • Birgitte Svarre, direktør i BARK, der vil moderere samtalen

Sammen undersøger vi, hvilke potentialer der er gemt i de gamle funktionstømtebygninger, og hvilke udfordringer der er for genanvendelsen af vores ældre bygningskultur.

Dørene åbner 7.45. Vi byder på  kaffe og croissanter i forbindelse med arrangementet, samt et eksemplar af af bogen ”Inspirerende renoveringer – når fortiden former fremtiden”

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Foto: Rasmus Hjortshøj – COAST Studio / Arkitektur: Arcgency

TALK: Bygningskultur

47 Deltager
3 tilbage
Registrer her
Anne-Mette Hjøllund er arkitekt og rådgiver i BARK
Anne-Mette Hjøllund
Arkitekt og seniorrådgiver

+45 2093 5053
anne-mette@b-a-r-k.dk