Search icon
Tilbage til oversigt
Arrangement

Kom med til morgensamling om bæredygtig turisme. Det sker den 17. januar 2020 fra kl. 8.00-9.00 i Borgergade 111.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Arrangementet er afholdt

Morgensamling: 10XCopenhagen

Hvordan kan Danmarks hovedstad udvikle sig som turistdestination frem mod 2030, så turismen skaber vækst, jobs og bidrager til velfærdssamfundet og samtidig bliver en løftestang for byudviklingen? Det ser vi nærmere på til morgensamling den 17. januar 2020.

Kom til Morgensamling og hør Nanna Thusgaard, Senior Sustainability Manager, fra Wonderful Copenhagen, fortælle om analyseprojektet 10xCopenhagen – et projekt, som peger på en bæredygtig og konkurrencedygtig turismeudvikling frem mod 2030. Turismen er i dag af meget stor betydning for København: Den bidrager årligt med en omsætning på knap 42 mia. kr. og skaber beskæftigelse til ca. 49.000 borgere, og udviklingen ser ud til at fortsætte.

10xCopenhagen kobler sig til Wonderful Copenhagens bæredygtighedsstrategi ‘Tourism For Good’, og Nanna fortæller mere konkret om, hvordan organisationen forstår og arbejder med bæredygtig turismeudvikling.

Det sker den 17. januar fra kl. 8-9 i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, København K. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Foto: Copenhagen Media Center og fotograf Thomas Rousing