Search icon
Tilbage til oversigt
Arrangement

Bygtropolis er en tværfaglig podcast, som er udviklet til og med fagfolk i det byggede miljø. Til Bygtropolis Live fejrer vi lanceringen af podcastens 3. sæson.

Det sker den 7. oktober 2019 hos KPH Volume, Enghavevej 80, København V – alle er velkomne.

Arrangementet er afholdt

Invitation: Bygtropolis Live

Mandag den 7. oktober kickstarter vi 3. sæson af podcasten Bygtropolis med et livearrangement med faglige oplæg og samtale, fælles lytning, musik og bobler. Vi kigger ind i krystalkuglen og stiller skarpt på nogle af de tendenser, vi står over for i byggeriets verden - fra teknologiens indtog og nye materialer til stigende havvand og nye måder at bo på.

Mød Esben Danielsen, adm. direktør i Lokale og Anlægsfonden, Mette Glavind, direktør i Teknologisk Institut, Mette Mechlenborg, seniorforsker hos SBi, Mathias Sønderskov, Sustainability Engineer hos Henning Larsen Arkitekter og journalist og Bygtropolis-vært Morten Olsen.

Det sker den 7. oktober hos KPH Volume, Enghavevej 80, København V fra kl. 15.30-17.30. Det faglige program starter kl. 16.00.

Se det fulde program

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.
Du vil modtage en bekræftigelse pr mail. (Tjek evt. din spam mappe)

 

Tak for din tilmelding til Bygtropolis Live, mandag d. 7. oktober hos KPH Volume, Enghave 80, København V. Dørene åbner kl. 15.30, og det faglige program starter kl. 16.00.

78 Deltager
Registrer her