Search icon
Tilbage til oversigt
Arrangement

Hvordan skal byggeriet tage fat på den reelle grønne omstilling og ambitiøse nationale mål? Det ser vi nærmere på sammen med Vinterakademi og CONCITO til gå-hjem-møde den 9. januar.

Arrangementet er afholdt

Gå-hjem-møde: Byggeriets grønne omstilling

I anledning af, at Danmark har fået en ny klimalov, inviterer Vinterakademi og BARK Rådgivning alle byggeriets parter til en eftermiddag den 9. januar kl.16-18 om klimakrisens kompleksitet og rejsen mod nye og grønnere fremtidshorisonter.

Videnskab og filosofi bliver nødt til at spille sammen, hvis byggebranchen og samfundet for alvor skal kunne rykke på den grønne dagsorden. Det kræver en grundlæggende ændring i vores kulturs verdensopfattelse. Sådan skriver fysiker og musiker Anders Holst Bodins i sin aktuelle og anmelderroste bog ’Klimakrisens rødder’.

Danmark har fået en ny klimalov, og i den anledning inviterer Vinterakademi og BARK Rådgivning byggeriets parter til en eftermiddag om klimakrisens kompleksitet og rejsen mod nye og grønnere fremtidshorisonter.

CONCITOs internationale chef, Jarl Krausing, sætter scenen for, hvordan byggeriet skal tage fat på den reelle grønne omstilling med nye nationale klimaambitioner og mål om en 70% reduktion af Danmarks CO2-udledning inden 2030. Anders Holst Bodins foredrag om Klimakrisens Rødder, afsluttes med en fælles dialog og diskussion om omstillingens nødvendighed – og hvordan den for alvor kan komme i gang i byggeriet som branche.

Arrangementet finder sted den 9. januar fra kl.16-18 i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111 – det er gratis, men kræver tilmelding.