Search icon
Tilbage til oversigt
Arrangement

Realdania og Slots- og Kulturstyrelsen inviterer til konference om kulturmiljøer i den kommunale planlægning.

Det sker i Viborg den 9. maj 2019.

Arrangementet er afholdt

Konference: Kulturmiljøer i planlægningen

Kom med, når Realdania og Slots- og Kulturstyrelsen inviterer til konference om kulturmiljøer. Konferencen ‘Kulturmiljøer i planlægningen’ fejrer fagligheden og sætter fokus på kulturmiljøernes kvaliteter og potentialer og ikke mindst på kommunernes arbejde med bevaring og udvikling.

Med 100-året for bygningsfredningsloven har kulturminister Mette Bock igangsat initiativer, der blandt andet retter sig mod bevaringen af historiske kulturmiljøer i Danmark. Selvom disse – til tider – kan have en underkendt værdi i lokalområderne, har netop kulturmiljøerne potentiale til at skabe mærkbar positiv betydning for bosætning, turisme og den lokale udvikling. Netop dét stiller vi skarpt på, når Realdania og Slots- og Kulturstyrelsen byder indenfor til konference om kulturmiljøer i planlægningen.

Tid og sted:

Dato:  9. maj 2019

Tid: kl. 10.30-17.30 (ankomst fra kl. 10.00)

Sted: Viborg, Det gamle Rådhus, Stænderpladsen 2, 8800 Viborg

Pris: 1800 kr.  / 900 kr. eks. moms for medlemmer af ‘Det kommunale netværk for bygningskulturen i planlægningen’ – læs mere om netværket, og hvordan du tilmelder dig

Udfyld felterne nedenfor, og derefter sender vi en faktura. Når fakturaen er betalt, er du tilmeldt konferencen.

Når du tilmelder dig, giver du samtidig samtykke til, at vi deler en deltagerlisten med dit navn med de øvrige deltagerere.

Hent hele programmet i pdf

Foreløbig tilmelding

103 Deltager
45 tilbage
Registrer her