Search icon
Tilbage til oversigt

Byen vågner: Samtale om inspirerende renoveringer

Er du medlem af Byens Netværk og interesserer du dig for renoveringer af vores bygningsmasse? Så kom til ’Byen Vågner’ hos BARK den 5. september kl. 8.30. Her får du bl.a. indblik i 13 renoveringer, der viser hvorfor fortiden skal være med til at forme fremtiden.

Den 5. september kl. 8.30-10.30 inviterer vi – sammen med Byens Netværk – foreningens medlemmer* til en samtale om 13 inspirerende renoveringer, der har blik for både moderne behov, ressourceforbruget, de mennesker, den historie og det miljø, som bygningen er en del af.

De 13 eksempler er en del af bogen “Inspirerende renoveringer – Når fortiden former fremtiden”, som vi har skrevet med Støtte fra Grundejernes Investeringsfond. Bogen formidler tilgange, greb og erfaringer fra en lang række eksperter og eksemplariske renoveringer.

Mød på dagen Anne-Mette Hjøllund, arkitekt, seniorrådgiver og en af forfatterne af bogen.
Mød også BARKs direktør, Birgitte Svarre, der fortæller, hvordan vi i BARK generelt arbejder strategisk med at kvalificere renoveringer, transformationer og udvikling af bl.a. kulturbyggerier, byer og landdistrikter.

Tilmelding til arrangementet sker via hjemmesiden for Byens Netværk

Byens Netværk er er en forening for alle beskæftiget med byggeri og byudvikling. Foreningen har ca. 350 medlemsvirksomheder, som tæller arkitekter, ingeniører, entreprenører, bygherrer, leverandører, ejendoms- og udviklingsselskaber, advokater m.fl.

*Du kan tjekke om din virksomhed eller organisation er medlem lige her.

Foto af Emilie Koefoed

Portræt af Anna Harpsøe Clausen, seniorrådgiver i BARK rådgivning
Anna Harpsøe Clausen
Strategisk kommunikation og seniorrådgiver

+45 2969 5248
anna@b-a-r-k.dk