Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Aalborg Ny Teater

AALBORG

NY TEATER

Aalborg Teater er et kulturelt flagskib i den nordjyske region og har gennem flere år præsenteret scenekunst på et meget højt plan. Teatret har vundet flere priser for det høje kunstneriske niveau, men faciliteterne på Aalborg Teater er ikke tidssvarende.

Målet er at skabe et nyt teater, centralt placeret ved Spritfabrikkerne i Aalborg, der kan modsvare og opfylde de krav der stilles til fremtidens teaterproduktion. Men hvordan sikrer man, at et nyt teater bliver holdbart og bæredygtigt?

Vi har udarbejdet en forretningsanalyse, der belyser teatrets rammebetingelser, markedsgrundlag, målgrupper, organisering, aktiviteter og driftsøkonomi. Forretningsanalysen fungerer som beslutningsgrundlag for projektets videre færd, kvalificerer materiale til fundraising og er grundlag for et arkitektkonkurrenceprogram for byggeriet.


Sted

Aalborg

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Aalborg Teater

Projektperiode

2016 - 2017

Kontakt

Caroline Lørup, rådgiver, caroline@b-a-r-k.dk, (+45) 2889 1707

Caroline Lørup, rådgiver

Caroline

Lørup

Rådgiver, antropolog

Caroline er uddannet antropolog med speciale i kulturbyggeri og formidling.

I BARK arbejder Caroline med projektudvikling i det byggede miljø. Caroline har fokus på, hvordan kulturliv og attraktioner kan bruges strategisk i forhold til at løfte byområder og udvikle lokalsamfund, og udvikling af holdbare og levedygtige projekter.

Mail
Telefon
(+45) 2889 1707
LinkedIn