Proces og involvering
Borgere, erhvervsdrivende og andre aktører vil gerne bidrage til udviklingen af deres steder og byer – og er afgørende at have med om bordet. Både som eksperter på stedet og som dem der skal være med til at realisere en ny udvikling. Men det traditionelle borgermøde henvender sig mest til Tordensskjolds soldater og får ikke nye målgrupper op af stolen.
BARK mobiliserer flere aktører og skaber rum for dialog.

Københavnersnak
Ingen udvikling uden forankring. BARK hjalp Københavns Kommune med at involvere borgerne, der hvor de er – på uddannelsesstedet, i folkekøkkenet, i byrummet, i de udsatte boligområder - i en dialog om, hvilken by København skal være, og hvordan vi løser fremtidens udfordringer.Vores tilgang
Vi udvikler og gennemfører festlige og utraditionelle arrangementer, digital deltagelse og møder borgeren i øjenhøjde. Udgangspunktet er en personlig og lyttende tilgang til dialog, som inviterer borgerne til at byde ind og demonstrerer, at deres holdninger og input har betydning og bliver brugt.
Resultatet
Vi skræddersyr forløbet med konkrete aktiviteter, som matcher det præcise lokale behov og de aktører, der inviteres til at være med.

Børn- og ungeliv i Nordhavn
Hvordan kan Nordhavn i København tilbyde et attraktivt kultur- og fritidsliv for børn og unge? Og hvordan kan kommunen skabe multifunktionelle rum og bygninger, som favner flere brugergrupper? BARK har undersøgt erfaringerne fra andre nye bydele og udviklet anbefalinger til, hvordan man skaber gode rammer for et godt hverdagsliv for børn- og unge.
Naturpark Amager
Naturparken på Amager Fælled og Kalvebod Fælled skal have nye hovedindgange og samlingssteder. Vi har stået i spidsen for den lokale borger- og aktørinddragelse og kortlagt og kvalificeret de fortællinger, som nu skal formidles.