Tilbage til projektoversigt

Viden og netværk

Et stærkt netværk mellem otte destinationer har skabt ny viden om destinationsudvikling og give anledning til sparring - til gavn for den enkelte destination og som et mere generelt indspark til udvikling af kyst- og naturturismen i Danmark.

Dansk Kyst- og Naturturisme har udvalgt otte områder, hvor der gennemføres større vækstprojekter. Nu er destinationerne godt i gang med en udvikling, der skal få dem til at stå endnu stærkere i den skærpede konkurrence om kritiske og kvalitetsbevidste forbrugere.

Med projektet er en netværksdannelse mellem destinationerne sat igang, der skal være med til at styrke og løfte projekterne hver især og  bidrage til at udvikle viden, som kan skabe et samlet løft i dansk kystturisme. BARK har gennemført projektet i tre faser med fokus på behovsafdækning, studieture og til slut opsamling og udarbejdelse af inspirationskatalog.

Målet var at skabe ny viden om destinationsudvikling på tværs og give anledning til sparring og erfaringsudveksling projekterne imellem.

Hent erfaringskataloget her

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Proces og involvering

Kunde Dansk Kyst- og Naturturisme

Projektperiode 2018-2019

Kontakt Sara Line Bohn
Adm. direktør
sara@b-a-r-k.dk
(+45) 2046 9284

Læs mere om
Proces og involvering