Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Viden og netværk

Vidensspredning

og netværk

Hvordan kan stærk netværksdannelse mellem otte destinationer bidrage til et samlet løft i dansk kystturisme?

Dansk Kyst- og Naturturisme har udvalgt otte områder, hvor der gennemføres større vækstprojekter. Nu er destinationerne godt i gang med en udvikling, der kan få dem til at stå endnu stærkere i en skærpet konkurrence og kritiske og kvalitetsbevidste forbrugere.

Med projektet igangsættes en netværksdannelse mellem destinationerne, der kan være med til at styrke og løfte projekterne hver især og samtidig bidrage til at udvikle viden, som kan skabe et samlet løft i dansk kystturisme. BARK gennemfører projektet, der løber i tre faser med fokus på behovsafdækning, studieture og til slut opsamling og udarbejdelse af inspirationskatalog.

Målet er at skabe ny viden om destinationsudvikling på tværs og give anledning til sparring og erfaringsudveksling projekterne imellem. Til gavn for den enkelte destinations, men også som et mere generelt indspark til udvikling af kyst- og naturturismen i Danmark.


Sted

Danmark

Kunde

Dansk Kyst- og Naturturisme

Projektperiode

2018-2019

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter