Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Viden og netværk

Vidensspredning

og netværk

Hvordan kan stærk netværksdannelse mellem otte destinationer bidrage til et samlet løft i dansk kystturisme?

Dansk Kyst- og Naturturisme har udvalgt otte områder, hvor der gennemføres større vækstprojekter. Nu er destinationerne godt i gang med en udvikling, der kan få dem til at stå endnu stærkere i en skærpet konkurrence og kritiske og kvalitetsbevidste forbrugere.

Med projektet er en netværksdannelse mellem destinationerne sat igang, der kan være med til at styrke og løfte projekterne hver især og samtidig bidrage til at udvikle viden, som kan skabe et samlet løft i dansk kystturisme. BARK har gennemført projektet i tre faser med fokus på behovsafdækning, studieture og til slut opsamling og udarbejdelse af inspirationskatalog.

Målet var at skabe ny viden om destinationsudvikling på tværs og give anledning til sparring og erfaringsudveksling projekterne imellem. Til gavn for den enkelte destination, men også som et mere generelt indspark til udvikling af kyst- og naturturismen i Danmark.

Hent erfaringskataloget her


Sted

Danmark

Kunde

Dansk Kyst- og Naturturisme

Projektperiode

2018-2019

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter