Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Viborg – en by for alle

Viborg

en by for alle

Kulturhistoriske miljøer burde være en ressource for alle, men fysiske barrierer og mangelfuld formidling betyder ofte, at mennesker med nedsat funktionsevne ikke har mulighed for at opleve kulturarven på lige fod med andre. Hvordan skaber man tilgængelighed i historiske bykerner uden at gå på kompromis med kulturarven?

BARK var sekretariat for projektet ‘Tilgængelighed i historiske bykerner’ skulle gøre Viborgs bymidte tilgængelig for alle. Vi lavede forundersøgelse, faciliterede samarbejdet mellem projektets parter, udarbejdede konkurrenceprogram og gennemførte arkitektkonkurrence.

I dag er projektet realiseret og har bl.a. modtaget specialprisen i forbindelse med EU’s ’Access City Award 2019′.

 


Sted

Viborg

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Viborg Kommune, Arbejdsmarkedets Feriefond, Bevica Fonden, Realdania og Vanførefonden

Projektperiode

2010-2014

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter