Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Investeringsredegørelse

Byfornyelse

med private midler

Guide til investeringsredegørelse

Partnerskaber med private kræfter sikrer realiserbare, holdbare og bæredygtige projekter og bidrager til en langvarig, positiv forandring af det område, der er byfornyet. Men hvordan skaber man de bedste forudsætninger for at øge private investeringer i byfornyelsen?

BARK Rådgivning har for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udviklet guiden ‘Vejledning til investeringsredegørelse’. En guide, som giver kommunerne de bedst mulige værktøjer til at skabe private investeringer i forbindelse med byfornyelser.

Ud over viden og inspiration til hvordan kommunerne øger private investeringer i byfornyelsen, indeholder guiden også en vejledning til, hvordan man udarbejder en investeringsredegørelse.

Hent ‘Vejledning til investeringsredegørelse – private midler i byfornyelsen’ her.

 

Foto: Anne Prytz Schaldemose


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Projektperiode

2016-2017

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter