Tilbage til projektoversigt

Underværker

Realdanias kampagne Underværker sætter fokus på de frivillige kræfter i det byggede miljø, yder økonomisk støtte til en lang række fysiske projekter og skaber opmærksomhed og debat om ildsjælenes potentialer. BARK er sekretariat.

Idérigdommen bobler hos Danmarks ildsjæle

Når den negative udvikling i landsbyen skal vendes, når bygningsarven skal bevares, eller når gaden trænger til nyt liv, er de frivillige kræfter ofte de første til at tage fat i. Men ofte bliver ildsjælenes gode idéer aldrig til virkelighed. Så hvordan kan frivillige ildsjæles arbejde med at sikre rammer for lokale fællesskaber og livskvalitet hjælpes på vej?

Realdanias kampagne Underværker sætter fokus på de frivillige kræfter i det byggede miljø, yder økonomisk støtte til en lang række fysiske projekter og skaber opmærksomhed og debat om ildsjælenes potentialer.

Kampagne hjælper ildsjæleprojekter videre

BARK udvikler og gennemfører kampagnen for Realdania. Vi står for den daglige projektledelse, har dialogen med de mange ildsjæleprojekter og holder idéværksteder og inspirationsarrangementer. Og vi faciliterer bedømmelse af projekterne og sikrer opmærksomhed om kampagnen gennem sociale medier, i pressen mm.

Læs mere på kampagnens egen hjemmeside

Foto: Anne Prytz Schaldemose og Maria Dønvang

Fakta
Sted Danmark

Ydelse Partnerskaber og kampagner

Kunde Realdania

Projektperiode 2014-2020

Kontakt Susanne Abildgaard Rud
Antropolog og seniorrådgiver
susanne@b-a-r-k.dk
+45 20 91 71 12

Læs mere om
Partnerskaber og kampagner