Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Turisme i Tøndermarsken

Turisme i

Tøndermarsken

Få steder i landet findes der en så stærk kulturhistorie og bygningsarv og helt særligt naturgrundlag som i Tøndermarsken. Tilsammen danner kulturen og naturen et solidt potentiale for Tønder Kommunes fremtid og for bl.a. at tiltrække en kvalitetsturisme og derigennem skabe en positiv udvikling for hele regionen. Men hvad skal der til for at skabe en stærk turismedestination med Vadehavet, marsken og bygningsarven som afsæt?

For Realdania og Tønder Kommune har BARK på baggrund af kortlægning og en destinationsproces udviklet en turismepotentialeplan. Turismepotentialeplanen danner nu det strategiske afsæt for udviklingen af turismen i Tøndermarsken.


Sted

Tønder Kommune

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Realdania og Tønder Kommune

Projektperiode

2015

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi og geografi med fokus på turisme. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø.

I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø. Hun har solid erfaring med at bringe mange forskellige aktører sammen, nedbryde de traditionelle institutionelle skel og facilitere deres samarbejde mod fælles, langsigtede og målbare mål. Kort sagt: At sætte de rette mennesker omkring bordet og udvikle, afprøve og implementere nye tiltag og organiseringer. Rie har også en lang række feasibilitystudier bag sig, hvor hun har udviklet vurderet og forbedret projekters forretningsmodel og økonomiske bæredygtighed.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn