Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Turisme i Tøndermarsken

Turisme i

Tøndermarsken

Få steder i landet findes der en så stærk kulturhistorie og bygningsarv og helt særligt naturgrundlag som i Tøndermarsken. Tilsammen danner kulturen og naturen et solidt potentiale for Tønder Kommunes fremtid og for bl.a. at tiltrække en kvalitetsturisme og derigennem skabe en positiv udvikling for hele regionen. Men hvad skal der til for at skabe en stærk turismedestination med Vadehavet, marsken og bygningsarven som afsæt?

For Realdania og Tønder Kommune har BARK på baggrund af kortlægning og en destinationsproces udviklet en turismepotentialeplan. Turismepotentialeplanen danner nu det strategiske afsæt for udviklingen af turismen i Tøndermarsken.


Sted

Tønder Kommune

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Realdania og Tønder Kommune

Projektperiode

2015

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter